Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Új sztori tartalmakkal bővült a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

Megérkezett az Operation Oracle kiegészítő, amely két küldetéssel bővíti a játékot, ráadásul a teljes játék még pár napig minden platformon ingyen érhető el.

2019.05.03. 20:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár most a Ubisoft berkeiben leginkább a Tom Clancy’s The Division 2, valamint az Anno 1800 támogatására koncentrálnak, nem feledkeztek meg a korábbi játékaikról sem. Egészen pontosan a 2017-es Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands került ismét terítékre. Sajnos egyelőre nem egy folytatásról számolhatunk be, de azért így is örömteli hírrel szolgálhatunk.

A minap megérkezett az Operation Oracle kiegészítő, amely két vadonatúj sztori küldetéssel bővíti a játék kooperatív módját. Ezekben egy az Unilad által elrabolt Skell Tech mérnököt kell kiszabadítanunk, de a sima mentőakció egy ponton váratlan fordulatot vesz.

Cikkajánló
Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands
Szellemek menni Bolívia, avagy tud a Ubisoft jó játékot készíteni túlzó előzetesek nélkül is.
» Olvasd el!

Ezzel hivatalosan is véget ér a játék Year 2 eseménye, vagyis a premier utáni második szezon, amelyben összesen négy ingyenes frissítéssel bővítette a játékot. Hogy ezt megünnepeljék, tegnap óta ingyenes a teljes játék – beleértve az új Operation Oracle tartalmakat is –, így egészen május 5-ig mindenki szabadon tehet vele egy próbát, ha eddig még nem tette. ■

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló