Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2019

Marvel's Avengers

A Marvel's Avengers játékban folytatódik a Bosszúállók története

Jövőre érkezik a Crystal Dynamics játéka, egyszemélyes és kooperatív lehetőséggel.

2019.06.11. 10:26 | szerző: Dino | kategória: E3 2019

A mozis Avengers szériát ugyan lezárta nemrég az Endgame epizód, a Bosszúállók csapatról nem kell megfeledkeznünk, videojáték keretében ugyanis visszatérnek jövőre mindannyian.

A Square Enix E3-as sajtókonferenciáján mutatkozott be a Marvel's Avengers, egy akció-kalandjáték, amelyben egyszemélyes és kooperatív játékmód is vár majd ránk. A szereplőket azonban nem a moziváltozat alapján mintázták, inkább csak nyomokban hasonlítanak rájuk. A karaktereket pedig olyan színészek szólaltatják majd meg, mint Troy Baker (Bruce Banner), Jeff Schine (Captain America), Travis Willingham (Thor), Laura Bailey (Black Widow) és Nolan North (Tony Stark).

A sztori az A-napon kezdődik, amelyen az Bosszúálló csapat felfedi a legújabb Avengers főhadiszállást és vadontúj, kísérleti energiaforrás hajtotta lebegő bázisukat San Franciscóban, azonban váratlan esemény történik: robbantások érik a Golden Gate hidat. Az eseményekért azonban Iron Mant és társait hibáztatják, a csapat pedig feloszlik. Öt évvel később - amikorra betiltják a szuperhősök ténykedését - azonban ismét szükség lesz rájuk...

A Marvel's Avengers szuperhős-felhozatala a tervek szerint később bővülni fog (a sajtókonferencián egy pillanatra Hank Pym is felbukkant a kivetítőn), de nem kell értük pluszban fizetni, ahogy az érkező új területek is ingyenesen kerülnek majd a játékba. Nem lesznek lootboxok se, és nem szerzünk előnyt a játékban pénzköltéssel.

A játékon a Tomb Raidert fejlesztő Crystal Dynamics dolgozik, munkájukat pedig segíti az Eidos Montreal, a Nixxes Software és a Crystal Northwest.

A Marvel's Avengers 2020. május 15-én fog megjelenni, PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Stadiára. ■

Marvel's Avengers
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Marvel's Avengers

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló