Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cyberpunk 2077

Kiegészítőkkel bővülhet később a Cyberpunk 2077

De természetesen egy teljes történetet kapunk az alapjátékkal.

2019.06.20. 07:56 | szerző: Dino | kategória: Játék

Érthető okokból nagyon sokak kíváncsiak jelenleg gyakorlatilag bármire, amit a Cyberpunk 2077 kapcsán hallani vagy olvasni lehet. A CD Projekt RED a The Witcher igazán nagyot alkotott, és sci-fi alkotásuktól se számítanak kevesebbre a rajongók. Az ígéretek szerint pedig nem is fognak kevesebbet kapni.

A Prima Games magazinnak adott interjúban a játék kezelőfelületéért felelős Alvin Liu arról beszélt, hogy a The Witcher 3: Wild Hunthoz hasonlóan a Cyberpunk 2077 esetében is gondolkodnak olyan későbbi bővítéseken, mint előző játékukhoz a Hearts of Stone és a Blood and Wine volt.

"Természetesen azon dolgozunk, hogy egy teljes egész legyen [a játék], de ugyanakkor egy nyílt világot szeretnénk megteremteni. Tudom, amikor a The Witcher 3-mal játszottam, és mindent befejeztem, tudni szerettem volna, mi történik mindenkivel utána. Úgy gondolom, ehhez hasonló lehetőségünk lesz a Cyberpunk 2077-tel is." - mondta a lapnak Liu. "Igazán kielégítő befejezése lesz a játéknak. Nem tartunk vissza semmilyen tartalmat, nem tartunk vissza semmit a sztoriból ahhoz, hogy később pénzt kérjünk érte vagy darabokban adjuk majd el. Egy komplett, teljes árú játékot fogsz kapni."

Cikkajánló
Cyberpunk 2077 – repülés nem, úszás igen
A játéknak természetesen több befejezése lesz. A járgányunk pedig füttyszóra értünk jön majd. További érdekességek.
» Olvasd el!

Már egy évet se kell várnunk arra, hogy elmerülhessünk Night City világában. A Cyberpunk 2077 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra 2020. április 16-án fog megjelenni.

Ha érdekel a játék, csatlakozz Facebookon a Cyberpunk 2077 Hungary csoporthoz!

Cyberpunk 2077
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cyberpunk 2077

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló