Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefleet Gothic: Armada 2

Megjelent a Battlefleet Gothic: Armada 2 új kampánya

A Chaos kampány mellé egy ingyenes frissítés is érkezett.

2019.06.24. 22:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Tindalos Interactive ez év elejére készült el legújabb stratégiai játékával, a Battlefleet Gothic: Armada 2-vel. A játék nagyjából ugyanazt a színvonalat képviseli, mint 2016-os elődje, de persze a fejlesztők sokat kalapáltak a játékmeneten.

Cikkajánló
Battlefleet Gothic: Armada 2 teszt – Warhammer 40,000 mélyűri csaták
Az űrben senki sem hallja a sikolyodat...
» Olvasd el!

A stúdió a premier után máris hozzálátott a kiegészítők hegesztéséhez, munkájuk pedig ma érett be egy ingyenes frissítés és egy fizetős kiegészítő formájában. A frissítés kifejezetten az alapjáték kampányát bolygatja meg, mivel minden egyes pályához új másodlagos feladatokat ad. Emellett a kampány minden küldetését átszabhatjuk, hogy a mi harcmodorunkhoz idomuljanak, ezzel akár egészen új szintre is emelhetjük a nehézségi fokozatot. Belepiszkálhatunk a gazdaság működésébe, nagyobb flottákat állíthatunk be, illetve kedvünk szerint kapcsolgathatjuk ki-be az egyes funkciókat.

A fizetős DLC a Chaos kampányt hozta magával. Ennek megfelelően több órányi új kaland vár ránk egy vadonatúj történetben, saját küldetésekkel, új játékelemekkel és természetesen egy új játszható frakcióval. A kiegészítő saját launch trailert is kapott, de a premier alkalmából július 9-ig az alapjáték is 33%-kal olcsóbban szerezhető meg a Steamen. ■

Battlefleet Gothic: Armada 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battlefleet Gothic: Armada 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló