Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ancestors Legacy

Mod-támogatást kapott az Ancestors Legacy

Mostantól bárki szabadon garázdálkodhat a játékban, és elkészítheti saját tartalmait hozzá.

2019.10.18. 12:47 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Ancestors Legacy, ha nem is tökéletes, de az utóbbi évek egyik jól sikerült valósidejű stratégiája volt. A Destructive Creations ügyesen vegyítette a brutális harcokat a bázisépítéssel, és mindezt érdekes, de olykor kissé rövid történelmi sztorikba ültette bele. A grafikára sem lehetett panasz, illetve a multiplayer és a skirmish módok sem maradtak ki.

Cikkajánló
Ancestors Legacy
A sötét középkorban nem finomkodtak a harcosok egymással. A vérgőzös csatákat most testközelből élhetjük át a Destructive Creations új stratégiájában.
» Olvasd el!

De bizonyára vannak olyanok, akik még így is keveslik a játék tartalmát vagy úgy érzik, ők sokkal jobb küldetéseket, pályákat, történeteket tudtak volna készíteni hozzá. Nos, számukra itt a lehetőség, ugyanis a fejlesztők elkészültek a játék mod-támogatásával.

A játékosok a Steam Workshopon keresztül készíthetnek egyedi térképeket, karaktereket, nemzeteket, épületeket, de még animációkat és játékmeneti módosításokat is. A mod-támogatás egyelőre nem végleges, mondhatni, béta állapotban van. A stúdió tovább dolgozik rajta, hogy idővel mindenki számára egyszerűen használható legyen. ■

Ancestors Legacy
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Ancestors Legacy

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló