Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

GTFO

Steamen a GTFO korai változata

A korai változatban már az új Rundown rendszert lehet tesztelni.

2019.12.10. 14:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A 10 Chambers Collective csapata az előzetes ígéreteknek megfelelően tegnap útjára indította első játékukat, a GTFO-t. Valójában egyelőre csak a korai változat érkezett meg a Steamre, de már ez is megérdemli a figyelmet. Az első néhány szavazat alapján egyébként a játékosok is elégedettek a látottakkal.

Steamen a GTFO korai változata

A GTFO korai változatában már a nemrégiben bemutatott új Rundown rendszert lehet kipróbálni. Ennek lényege, hogy az elérhető pályákat és küldetéseket a játék rendszeresen lecseréli, vagyis ha egy feladatot nem tudunk teljesíteni a megadott határidőig, akkor később már nem térhetünk vissza pótolni azt. Márpedig a küldetéseket nem lesz könnyű teljesíteni, ugyanis a játék piszok kemény kihívások elé állít majd.

A játékosok négyfős csapatokban ereszkedhetnek le egy gigantikus földalatti bázisra, amelyben hemzsegnek a különféle mutánsok és szörnyek. A csapatnak végesek a készletei, a feladatuk pedig többrétű. A cél általában valamilyen ereklye megkaparintása, ám ehhez a legritkább esetben a lövöldözés a legegyszerűbb út, sokkal inkább a lopakodás vezethet célra. Ehhez viszont elengedhetetlen a folyamatos kommunikáció a csapattársakkal, hiszen gyakran kell több dolgot egyszerre teljesíteni.

Cikkajánló
GTFO próbakör a gamescomon
Mélyen a föld alatt, egy eldugott bázison négy idegen összefog, hogy túléljék a mutáns szörnyek támadását.
» Olvasd el!

A GTFO korai változata tehát már elérhető a Steamen, ahol 2020. január 3-ig 10%-os kedvezmény is jár az árából. És, hogy valójában mennyire nehéz is a játék? Ezt jól megmutatja az alfa változat. Ebben ugyanis 300 000 játékos ereszkedett le a bázisra, de onnan mindössze alig 3700-an tértek vissza… ■

GTFO
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
GTFO

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló