Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Final Fantasy VII Remake Final Fantasy VII Remake

Friss traileren a Final Fantasy VII remake

Márciusban érkezik a felújított változat első része.

2019.12.13. 13:30 | szerző: Dino | kategória: Játék

A remake-ek és remasterek korát éljük, szinte nincs hét (de lassan már nap se), amikor nem érkezik hír egy-egy klasszikus - de legalábbis régebbi - játék valamilyen formában történő újrakiadásáról. Arról lehet vitatkozni, hogy ez jó vagy rossz trend, az viszont egészen biztos, hogy a Final Fantasy VII felújítása kapcsán senki sem rak kérdőjelet a kiadó és a fejlesztők döntése után.

A Square sorozatának 1997-es darabja ugyanis mindenképpen meghatározó volt a széria történetében, a kritikusok körében is szépen szerepelt (nálunk 91%-os értékelést kapott az 1998-as PC-s változat), az eladási mutatók pedig 12 millió példány fölé mentek. Így aztán nem véletlen, hogy sokan kezdték várni a 2015-ös E3-on bejelentett remake-et, amelyről utána pár évig keveset lehetett hallani, amikor viszont idén tavasszal ismét bemutattak egy rövidke trailert, mindenkinek leesett az álla.

A The Game Show keretében pedig egy újabb video érkezett, benne az epizód minden fontosabb szereplőjével, Cloudtól Tifán át Barretig.

A fejlesztők a játék terjedelme miatt úgy döntöttek, több részben fog megjelenni a Final Fantasy VII Remake, annak érdekében, hogy ne kelljen semmit se kivágni belőle - sőt, még hozzá is adnak a tartalomhoz. Az első rész 2020. március 3-ától lesz kapható, PlayStation 4-re.

Cikkajánló
Ezért lesz kisebb melle Tifának a Final Fantasy VII Remake-ben
Egy külön részleg foglalkozik ilyen és ehhez hasonló részletekkel a Square Enixnél.
» Olvasd el!

Final Fantasy VII Remake
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Final Fantasy VII Remake

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló