Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Lord of the Rings: Gollum

Új The Lord of the Rings – Gollum részletek

A fejlesztők nem a Peter Jackson-féle trilógiára támaszkodnak a karakter megalkotásánál.

2020.01.06. 18:17 | GeryG | kategória: Játék

Tavaly tavasszal jelentette be a Daedalic Entertainment, hogy új A gyűrűk ura videojáték készül, méghozzá a stílusosan Middle-earth Enterprises stúdió berkeiben. És nem is akármilyen játék, ugyanis az eddigi alkotásokkal ellentétben nem egy feltétlenül pozitív karakter bőrébe bújhatunk majd, hogy orkokra vadásszunk. Ahogy a The Lord of the Rings – Gollum címe is sugallja, ezúttal bizony Gollam életének lehetünk aktív részesei.

A kiadó a minap néhány új részletet fedett fel a 2021-re datált akció-kalandjátékból. Elmondták, hogy a készítők egyáltalán nem a Peter Jackson-féle mozis trilógiát veszik alapul a főszereplő megalkotása során. Ehelyett saját ötleteik és fantáziájuk mentén modellezik le Gollamot. Ez már csak azért is fontos, mert a játék története évekkel A gyűrűk ura eseményei előtt játszódnak majd. Kalandjaink során többek közt Thranduillal (Legolas apja) is találkozni fogunk.

Ami a játékmenetet illeti, a készítők lopakodós akció-kalandjátékként jellemezték a projektet, ami – valljuk be – nem annyira meglepő ismerve Gollam adottságait. Olyan helyekre is beosonhatunk majd, mint a Mordor szívében magasodó Barad-Dur, de vigyáznunk kell, mert Sauron csatlósai mindenfelé kutatni fognak a gyűrű után. Mivel nyílt harcban esélyünk se lesz ellenük, jobb lesz őket nagy ívben elkerülni.

A fejlesztők egyelőre nem fedték fel, hogy a The Lord of the Rings – Gollum milyen platformokra készül. A PC-ben azért bizonyosak lehetünk, viszont konzolos oldalon már nehezebb megtippelni. Mivel a játék 2021-ben jelenhet meg leghamarabb, addigra az új konzolgeneráció is megérkezhet, így jó esély mutatkozik rá, hogy már nem csak PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik majd meg, hanem ezek utódaira is. ■

The Lord of the Rings: Gollum
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Lord of the Rings: Gollum

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló