Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Lord of the Rings: Gollum

PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is jön a The Lord of the Rings - Gollum

Hivatalossá vált, amit eddig is sejteni lehetett.

2020.01.08. 15:24 | GeryG | kategória: Játék

Néhány nappal ezelőtt új részletek láttak napvilágot a Middle-earth Enterprises stúdiójában készülő The Lord of the Rings – Gollumról. A kiadásért felelő Daedalic Entertainment akkor kifejezetten a címszereplőről beszélt.

Elmondták, hogy Gollam megalkotásakor teljesen figyelmen kívül hagyják a Peter Jackson féle mozikat. Ehelyett kifejezetten J.R.R. Tolkien köteteire támaszkodnak. Éppen ezért egyelőre nem lehet tudni, hogy az általunk irányított karakter hogy fog majd kinézni. Mostanra az is kiderült, hogy Gollam átalakulásának is részesei leszünk. Vagyis eleinte teljesen máshogy fog kinézni, másképp fog viselkedni, mint később, amikor már teljes mértékben az Egy gyűrű hatása alá kerül. Hasonló hozzáállással készítik el a nazgûlokat is, amelyek szintén teljesen másképp fognak kinézni, mint a filmekben.

Végül, de nem utolsósorban, mára az is hivatalossá vált, amit már a játék bejelentésekor is sejteni lehetett. Vagyis az, hogy PC, PlayStation 4 és Xbox One mellett már a következő konzolgenerációra, vagyis PlayStation 5-re és Xbox Series X-re (illetve pontosabban Xboxra, mivel állítólag ez lesz a hivatalos elnevezés, Series X nélkül, ami csak azt jelzi, hogy több konzol is alkothatja majd az új generációt…) is meg fog jelenni 2021-ben. ■

The Lord of the Rings: Gollum
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Lord of the Rings: Gollum

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló