Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

WRC 9

Készül a WRC 9

A rallys sorozat idei része már az új konzolokra is el fog készülni.

2020.03.23. 15:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A KT Racing csapata már gőzerővel dolgozik legújabb játékán, amely a tervek szerint idén ősszel kerülhet a boltokba. Ez a WRC 9, vagyis a FIA World Rally Championship hivatalos játékának immár kilencedik számozott iterációja. A kiadást természetesen a NACON intézi.

Cikkajánló
WRC 8 teszt – A KT Racing az új Milestone?
Értem én, hogy saját motor – de néztétek, milyen évet írunk?
» Olvasd el!

A fejlesztők ígérete szerint tovább bővítik a karrier módot, amely még jobban tükrözni fogja, mit is tesznek a rally-istállók egész évben. Sokkal változatosabb eseményekre lehet számítani, illetve a csapatunk összetételére is nagyobb behatásunk lesz. Valódi versenyből sem lesz hiány, hiszen a tartalom három újabb eseménnyel bővül: a kenyai Safari Rally mellett rajthoz állhatunk majd a Rally Japan és a Rally New Zealand futamain is. Autók terén is bőséges lesz a kínálat, benne legalább 15 legendás versenyautóval. A hivatalosa csapatok száma meghaladja majd az 50-et, ebben a WRC, a WRC 2, a WRC 3 és a Junior WRC is beletartozik.

Természetesen a játékmenet is sokat fejlődik majd az ígéretek szerint. Minden autó egyedi karakterisztikát kap, másképp fognak viselkedni a különböző útfelületeken, számítani fog a felfüggesztés, a fékek és a váltóáttétek beállítása is. A fejlesztők ugyanígy odafigyelnek majd az egyedi hangokra is.

A WRC 9 a tervek szerint szeptember 3-án fog megjelenni PC-re (az Epic Games Store-ban), PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ugyanakkor a fejlesztés már folyik Nintendo Switchre is, illetve a hírek szerint PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is számíthatunk rá valamikor a konzolok megjelenése után. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló