Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed

Rövidke bepillantás az Assassin's Creed Valhalla játékmenetébe

A játék a következő konzolgeneráció képességeit is ki fogja használni.

2020.05.07. 17:51 | Dino | kategória: Játék

Az Inside Xbox prezentáció keretében mutatták be az első videót, amely az Assassin's Creed Valhalla játékmenetébe ad rövidke bepillantást. És tényleg rövidkét, ugyanis mindössze 1 percet láthatunk a játékból. (Plusz teljesen jogos az észrevétel, hogy nem is annyira játékmenet, amit kaptunk, dehát a kiadónál valamiért így nevezték el a bemutatót...)

Nem meglepő módon az új epizód a következő konzolgenerációra is elkészül, ráadásul ki fogja használni az új hardverek nyújtotta lehetőségeket, mint például az Xbox Series X grafikai képességeit, valamint a gyorsabb töltési időket. A Smart Delivery technológiának köszönhetően pedig elég lesz egyszer megvenni Xboxra a játékot, és ezútán Xbox One-on vagy Xbox Series X-en egyaránt játszhatunk majd a megjelenést követően.

A játékon a Ubisoft Montreal dolgozik, a sztori pedig egy viking harcosról, Eivorról szól, Anglia sötét korában. Új lehetőségként fosztogathatunk majd, és fejleszthetjük településünket is.

Az Assassin's Creed Valhalla 2020 telén fog megjelenni, PC-re, PlayStation 5-re és 4-re, valamint Xbox Series X-re és Xbox One-ra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Assassin's Creed
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló