Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Spider-Man: Miles Morales

Miles Morales lesz a Spider-Man kiegészítőjének főhőse

Az egyetlen bökkenő, hogy ebből a kiegészítőből a PS4-játékosok kimaradnak… FRISS: mégsem kiegészítő, hanem önálló játék lesz!

2020.06.12. 17:14 | GeryG | kategória: Játék

Miles Morales a 2018-as Spider-Manben még csak mellékszereplő volt, de a képregények rajongó pontosan tudják, hogy mennyire fontos szereplő is ő valójában a Marvel univerzumban. Egy ponton ugyanis ő veszi át Peter Parkertől a Pókember szerepet. Éppen ezért dönthetett úgy az Insomniac Games, hogy neki szenteli a tegnap este bejelentett új kiegészítőt, a Spider-Man: Miles Moralest. Tartalom tekintetében egy kiegészítőről beszélhetünk, ám van egy nem túl örömteli csavar a dologban: csak PlayStation 5-re fog megjelenni.

A készítők úgy tekintenek rá, mint a 2018-as alapjáték egy kibővített, felturbózott kiadására, ami már kihasználja a PlayStation 5-ben rejlő lehetőségeket is. Ez elsősorban a játék alatt dolgozó motort érintő jelentős fejlesztéseket takar, a stúdió pedig ezzel is megpróbálja megmutatni a rajongókat a két konzolgeneráció közti különbségeket.

Cikkajánló
Spider-Man
Hálóhintázás a tökéletesség határán innen és túl.
» Olvasd el!

Ez tehát azt jelenti, hogy a Spider-Man: Miles Morales, habár bőven lesz benne új tartalom, alapvetően nem egy teljes értékű második rész lesz, mint inkább az első rész remasterje PlayStation 5-re. A PS4 játékosok a jelek szerint így kimaradnak Miles Morales kalandjaiból.

A Spider-Man: Miles Morales a tervek szerint valamikor ez év végén fog megjelenni, várhatóan a PlayStation 5 premierje körüli időszakban.

FRISS: Az Insomniac Games reagált a bejelentés után kialakult félreértésre, miszerint a Spider-Man: Miles Morales csak a 2018-as játék kiegészítője lesz. Bár bővebb részletekbe egyelőre nem mentek bele, azt tisztázták: nem kiegészítőről van szó, hanem egy teljesen önálló játékról. Így azért már egészen más a leányzó fekvése, nem igaz? ■

Spider-Man: Miles Morales
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Spider-Man: Miles Morales

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló