Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Spider-Man: Miles Morales

Spider-Man: Miles Morales részletek

Az Insomniac Games néhány új érdekességgel szolgált a készülő játékról.

2020.06.22. 21:58 | GeryG | kategória: Játék

Az Insomniac Games nemrégiben leleplezte következő játékát, amelyről eleinte egymásnak ellentmondó hírek láttak napvilágot. Egyes források szerint nem is önálló játékról van szó, csupán egy kiegészítőről, míg mások teljes értékű folytatásról beszéltek.

Természetesen a Spider-Man: Miles Moralesről van szó, amellyel kapcsolatban a fejlesztők tiszta vizet öntöttek a pohárba: teljesen önálló játék lesz, nem pedig kiegészítő. Ezt mostanra egy picit tovább pontosították, ugyanis további érdekes apróságokat árultak el a készülő játékról.

Brian Horton, a fejlesztés kreatív vezetője egy interjúban arról beszélt, hogy a stúdió már hosszú évek óta nagy rajongója Miles Morales karakterének, éppen ezért ugrottak rá annak idején Bryan Intihar (a Spider-Man fejlesztésének kreatív vezetője) ötletére, miszerint be kéne őt hozni Peter Parker világába. Ezt meg is tették, először a 2017-es E3-on hintették el, hogy ő is szerepet kap majd a játékban.

Most pedig egy egész alkotást szentelnek neki, amely Horton elmondása szerint teljes értékű történet lesz, egy igazi érzelmi hullámvasút. Méretében nagyjából az Uncharted: The Lost Legacyhoz hasonlította, amely szintén valahol félúton volt egy kiegészítő és egy teljes értékű folytatás között.

Az új játék lényegében a Miles Morales féle Pókember eredettörténet lesz egy sokkal változatosabb, kiszámíthatatlanabb világban, ami tele lesz új ellenfelekkel és új kihívásokkal. A sztori évekkel az előző játék eseményei után fog játszódni Harlemben, ráadásul télen. A cselekmény egy energetikai vállalat és egy csúcstechnológiával állig felfegyverzett bűnbanda közötti háború körül fog bonyolódni, újdonsült hősünk ilyen körülmények között fedezheti fel mentorától kapott szuperképességeit.

A Spider-Man: Miles Morales mindent kihasznál majd, amit a PlayStation 5 kínálni tud. Szinte nem is lesznek töltőképernyők, de lesz ray tracing és természetesen 3D-s hanghatások is. A játék valamikor az idei karácsony környékén jelenhet meg, de természetesen ez még erősen függ a PlayStation 5 megjelenésétől is. ■

Spider-Man: Miles Morales
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Spider-Man: Miles Morales

hozzászólások (3)

BAlam
BAlam 2020.06.24. 05:10
Eleg raszista jatek, miert nem kinai, japan, mongol ,maori vagy indian-eszkimo keverek?
Gobiakos
Gobiakos 2020.06.24. 08:26
Felesleges feszültségkeltés... :-(
Lovi Tommy
Lovi Tommy 2020.06.24. 15:37
remeltem hogy peter es miles tortenete lesz, egyutt nyomjak a folytatasban, stb, ezzel 2 szemelyes coopra is eselyt adva akar, foleg ahogyan abbamaradt az elso resz :/
ajánlott olvasnivaló