25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Megjelent és 24 órán keresztül ingyenes az A Total War Saga: Troy

Az Epic Games Store-ból szerezhető be az újabb Total War spin-off.

Írta: Dino 3 hozzászólás

A Creative Assembly két évvel ezelőtt vágott bele a Total War Saga spin-off szériába. Az első játék a Thrones of Britannia címet kapta, most pedig megjelent az újabb fejezet, az A Total War Saga: Troy.

A SEGA ráadásul igen érdekes módját választotta a kiadásnak: azon kívül, hogy a játék kezdetben kizárólag az Epic Games Store-ban vásárolható meg (Steamre pedig jövő évben érkezik majd), az első 24 órában, azaz hazai idő szerint augusztus 14-én 15:00-ig teljesen ingyen lehet hozzájutni. Mindezt úgy, hogy 49,99 eurós normál árcédulát jelöl amúgy a digitális áruház. Akit érdekel a játék, ide kattintva szerezheti meg, mind0ssze egy EGS-fiókra van szükség hozzá.

Az új Total War játékban természetesen a címnek megfelelően Trójáé a főszerep, a háttérhez pedig Homérosz művéből, az Iliászból merítettek a fejlesztők.

Az A Total War Saga: Troy ma jelent meg, kizárólag PC-re, az Epic Games Store kínálatában. Annyit pedig már tudni, hogy szeptemberben Amazons címmel kapunk hozzá egy DLC-t is, benne az amazonokkal és két új hőssel. Ráadásul a kiegészítő mindazoknak ingyenes lesz, akik összekapcsolják EGS és Total War Access fiókjukat.

A hírben szereplő linkekre kattintva a PlayDome-ot is támogathatod vásárlás során a Humble Bundle oldal partnerprogramján keresztül.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

A Total War Saga: Troy

Platform:

Fejlesztő: Creative Assembly Sofia

Kiadó: Sega

Megjelenés: 2020. augusztus 13.

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Joejoemouse
Joejoemouse [2]
Be is zsebeltem gyorsan! :D
Én sem értem, hogy éri ez meg nekik, bár lehet, hogy még felfutási időszak van és így akarnak reklámon keresztül magukhoz csábítani felhasználókat...
szbszig
szbszig [33601]
:-D
Skorpio90
Skorpio90 [5504]
Hallod, mennyi pénze van már az Epicnek...? Évek óta hányják magukból az ajándék játékokat, most meg már ott tartunk, hogy megjelenéskor ingyenes az adott cím.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (3 db)