25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Jövő évben jelenik meg a Deathloop

Az Arkane játéka is lassabban készül a vírushelyzet miatt.

Írta: Dino

A Dishonored szériáról ismert Arkane Studios lyoni részlege jelenleg egy időhurkos akciójátékon dolgozik, azonban a vírushelyzet nekik is keresztbe tett. Az otthoni munkára átállással ugyanis kiderült, hogy a Deathloop fejlesztése lassabban tud csak haladni így a tervezettnél, ezért úgy döntöttek, az idei év végéről valamivel későbbre tolják a játék megjelenését.

A Bethasda tavaly nyári E3-as sajtókonferenciáján bejelentett Deathloop csúszásáról a hasonló esetekben másoktól is megszokott szövegezésű közleményt adták ki, azaz annak érdekében, hogy a stúdiótól elvárt színvonalú játék készülhessen el, az Arkane játékaitól elvárt minőségben, valóban következő generációs játékélménnyel, még egy kis időre van szüksége a csapatnak. Természetesen ők is csalódottak, hogy ilyen hírrel kellett szolgálniuk, de tudják, hogy ez a helyes döntés.

A Deathloop új megjelenési dátuma 2021-ben lesz, valamikor a második negyedév során. A játék jelenleg PC-re és PlayStation 5-re készül, de várhatóan később a Microsoft konzoljára is kiadják majd.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Deathloop

Platform:

Fejlesztő: Arkane Studios

Kiadó: Bethesda Softworks

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés:
2021. szeptember 14. PC, PS5
2022. szeptember XSX

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!