25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Késik a DiRT 5

A Codemasters egy picit több időt szán az utolsó simításokra és hibajavításokra. De tényleg csak egy picit.

Írta: GeryG

Az eredeti tervek szerint egy hónap múlva, október 9-én érkezett volna meg a Codemasters soron következő rallys játéka, a DiRT 5. Azért a feltételes mód, mert mostanra kiderült, hogy végül a dolgok nem az eredeti terveket követik.

A fejlesztők már korábban jelezték, hogy valamivel több időre van szükségük az utolsó simítások és az ilyenkor szokásos hibajavítások elvégzésére. Ráadásul az új konzolgeneráció közelgő premierje is hatással van a munkájukra. Így a 9-i dátumot már biztosan nem tudják tartani.

Eleinte csak néhány napos halasztásról szóltak a hírek, ám immár biztos, hogy legalább egy szűk hónappal többet kell várnia a rajongóknak a játékra. Az új hivatalos premierdátum ugyanis november 6-ra változott.

Ekkor még mindig csak PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni, a PlayStation 5 és Xbox Series X változatok a konzolok premierje körül várhatóak. Aki viszont most megveszi valamelyik aktuális konzolra a játékot, az utána ingyen kapja meg az új generáció képviselőire is. És, hogy hogy mutat majd a játék PS5-ön és XSX-en? Arról a fenti előzetes tanúskodik.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

DiRT 5

Platform:

Fejlesztő: Codemasters

Kiadó: Codemasters

Forgalmazó: magnew

Megjelenés: 2020. november 6.

Minimális rendszerigény: AMD FX 4300 / Intel Core i3 2130, 8 GB RAM, AMD RX 480 / NVIDIA GTX 970, 60 GB háttértár, 64-bites Windows 10 1903

Ajánlott konfiguráció: AMD Ryzen 3600 / Intel Core i5 9600K, 16 GB RAM, AMD Radeon 5700XT / NVIDIA GTX 1070 Ti, 60 GB háttértár, 64-bites Windows 10 1903

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!