Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bartlow's Dread Machine

A hónap végén jelenik meg a Bartlow’s Dread Machine

Addig pedig még egy frissítést kapott a korai hozzáférésű verzió.

2020.09.15. 13:46 | szerző: Dino | kategória: Játék

Igen rövid, alig kéthónapos Early Access fázis után hamarosan megjelenik a Bartlow’s Dread Machine, egy igazán egyedi stílusúnak nevezhető twin-stick shooter. A megjelenés napja 2020. szeptember 29. lesz, ekkor PC-re és Xbox One-ra válik elérhetővé a játék.

Azonban addig is PC-re a korai hozzáférésű változat kapott még egy frissítést, amely egy új helyszínt (The Canal Zone, a játék utolsó előtti világa, amely a közép-amerikai dzsungelekbe visz) és két új feloldható karaktert (Mary Fields és Nikola Tesla) hozott a játékba.

A Bartlow’s Dread Machine egyediségét az jelenti, hogy miközben alapvetően egy twin-stick shooterről van szó, a fejlesztők a régi idők mechanikus játékgépeinek megoldásait imitálták a programban. Karaktereink az alapzatban lévő rések mentén mozgatható figurák egy-egy fémrúd végén, és ellenfeleink is hasonló módon közlekednek.

A hónap végén érkező teljes játékban 6 világ, 52 fegyver és számos különböző ruha vár majd szereplőinkre. Az egyszemélyes mód mellett pedig kanapékooperatív játéklehetőséget is biztosít a progarm, amelybe bármikor beléphet társunk. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Bartlow's Dread Machine
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Bartlow's Dread Machine

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló