Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Spider-Man: Miles Morales

Spider-Man: Miles Morales akcióban

Új előzetest és megjelenési dátumot kapott az új pókemberes játék.

2020.09.17. 10:20 | GeryG | kategória: Játék

A Sony tegnap esti show-ján jutott egy szelet az Insomniac Games új játékának, a Spider-Man: Miles Moralesnek is. És ha már jutott neki, akkor egy piszok mutatós és hangulatos játékmenet-bemutatóval rukkoltak elő a srácok.

Az események jó egy évvel az előző játék története után játszódnak, és a főhős ezúttal az a Miles Morales, akit korábban csak érintőlegesen ismerhettünk meg. Most viszont már ő viseli az ikonikus fekete-piros hacukát, hogy megvédje az ártatlanokat.

A video tanúsága szerint ténykedésünk fő területe Manhattan helyett Harlem lesz, ahol Miles anyja indul a helyi választásokon. Persze az ilyesmi általában magára vonzza valamelyik rosszfiú figyelmét, így Milesnak oda kell figyelnie anyura. A bemutatóban a Brooklyn-hídon pofoz le néhány csúcstechnológiával állig felfegyverzett gazfickót, amihez egy sor olyan technikát is bevet, ami Peter Parkernek nem állt rendelkezésére az alapjátékban. Ha azt gondoltad, hogy a Marvel’s Avengers hídpusztító bunyója látványos volt, akkor ettől el fogod dobni az agyad!

A Spider-Man: Miles Moralest a fejlesztők az Uncharted: Lost Legacyhoz hasonlítják. Vagyis lényegében egy teljesen önálló játék lesz saját történettel, amihez nem lesz szükség a korábbi játékra, de azért nem lesz méretben akkora, mint az előd. Cserébe viszont a korábbi hírekkel ellentétben mostanra kiderült, hogy nem csak PlayStation 5-re fog megjelenni, hanem (a Sackboy: A Big Adventure-rel és a Horizon Forbidden Westtel egyetemben) PlayStation 4-re is elérhető lesz. Megjelenése az új konzollal együtt várható, azaz november 19-én. ■

előző
következő
Spider-Man: Miles Morales akcióban
Spider-Man: Miles Morales akcióbanSpider-Man: Miles Morales akcióbanSpider-Man: Miles Morales akcióbanSpider-Man: Miles Morales akcióbanSpider-Man: Miles Morales akcióban
Spider-Man: Miles Morales
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Spider-Man: Miles Morales

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló