Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

NBA 2K21

Durván jól néz majd ki PS5-ön az NBA 2K21

Megérkezett az első előzetest a következő generációs változatból. És mutatunk egy összehasonlítást is.

2020.10.07. 14:42 | GeryG | kategória: Játék

Az idei év azért lehet nagyon érdekes videojátékos szempontból, mert novemberben megjelenik a következő konzolgeneráció, a PlayStation 5 és az Xbox Series X. Ez azoknál a sorozatoknál, ahol minden évben érkezik új epizód, még érdekesebb lehet, hiszen ezeken lehet még könnyebben fel lehet majd mérni, hogy mennyivel is tudnak szebbet, jobbat, nagyobbat vagy gyorsabbat mutatni az új generációs kiadások.

Cikkajánló
NBA 2K21 teszt – Újabb év, újabb kosárjáték
Megérkezett a legújabb NBA játék – egyelőre csak a jelenlegi gépparkra hangszerelve.
» Olvasd el!

Erre jó példa lehet többek közt az NBA 2K21 is, amely PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre már megérkezett. Nem sikerült rosszul az idei rész, de persze a rajongók arra is nagyon kíváncsiak, hogy mennyivel mutat majd jobban a játék mondjuk, PlayStation 5-ön. E kérdésre az alábbi trailer meg is mutatja a választ.

Valóban elég ígéretes a látvány, de ha esetleg nem jött át teljesen, hogy mire is érdemes figyelni, akkor nézd meg inkább az alábbi videót, amelyben összehasonlítják a fenti trailerben látottakat PS4-en és PS5-ön.

Az NBA 2K21 a tervek szerint november 10-én érkezik meg Xbox Series X-re, két nappal később, november 12-én pedig PlayStation 5-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

NBA 2K21
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
NBA 2K21

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló