Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

SpellForce 3

Már nem kell sokat várni a Spellforce 3: Fallen Godra

A játék második önálló kiegészítője november elején érkezik.

2020.10.09. 22:33 | GeryG | kategória: Játék

2017-ben jó három évvel a Spellforce 2 utolsó kiegészítője után vált számozás szerint trilógiává a sorozat. A Spellforce 3 sok újdonságot nem hozott az elődökhöz képest, de amit nyújtott, azt jól teljesítette.

Ahogy azt már az első két epizód esetében is megszokhattuk, ehhez is több premier utáni nagy kiegészítőben gondolkoznak a készítők. Az első ilyen kiegészítő a tavaly megjelent Spellforce 3 – Soul Harvest volt. Most pedig már csak hetekre vagyunk a másodiktól.

Cikkajánló
SpellForce 3
Teszteltük a méltán híres széria harmadik epizódját.
» Olvasd el!

A Spellforce 3: Fallen God központjában ezúttal a trollok állnak. E törzsek régóta a világ pöcegödrének szélén egyensúlyoznak, az emberek vadásznak rájuk, rabszolga szörnyeket vagy jobb esetben olcsó munkaerőt látnak bennük. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, egyszer betelik a pohár, és a trollok fellázadnak. Ezúttal egy bukott isten feltámasztása lehet a túlélésük kulcsa.

A Fallen God egy teljesen önálló történetet mesél el, amely nagyjából 15 órányi játékidőt ígér, és megértéséhez nem kell ismerni sem az alapjáték, sem a Soul Harvest sztoriját. A kiegészítőben bejárhatjuk Urgath vidékét, új ereklyéket kutathatunk fel, és ősi rejtélyeket oldhatunk meg.

Minderre tehát már nem kell sokat várnunk, hiszen a Spellforce 3: Fallen God a tervek szerint november 3-án érkezik meg kizárólag PC-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Már nem kell sokat várni a Spellforce 3: Fallen Godra
Már nem kell sokat várni a Spellforce 3: Fallen GodraMár nem kell sokat várni a Spellforce 3: Fallen GodraMár nem kell sokat várni a Spellforce 3: Fallen GodraMár nem kell sokat várni a Spellforce 3: Fallen GodraMár nem kell sokat várni a Spellforce 3: Fallen GodraMár nem kell sokat várni a Spellforce 3: Fallen Godra
SpellForce 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
SpellForce 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló