Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

9 Monkeys of Shaolin

Megjelent a 9 Monkeys of Shaolin beat 'em up

Egy kínai halász bosszúhadjárata a kalózok ellen.

2020.10.16. 23:29 | Dino | kategória: Játék

Két és fél évvel ezelőtti bejelentésekor még 2018 őszén tervezte kiadni újabb alkotását az orosz Shobaka Studios, a verekedős játék befejezéséhez végül több idő kellett. Két évvel később azonban most végre megjelent a 9 Monkeys of Shaolin.

A sztori egy kínai halász, Wei Cheng körül forog, aki családja és barátai lemészárlása miatt indul bosszúhadjáratra. Az old-shool nindzsás beat 'em up játékban egyedül vagy kooperatívan indulhatunk neki a küzdelmeknek (online és offline módon egyaránt). Ahogy haladunk előre, úgy fejlődik főhősünk, feloldva különböző képességeket és harcstílusokat. Mindezt tehetjük 25 szinten keresztül, kínai faluktól kezdve buddhista monostorokon és ősi romokon át a kalózok hajójáig.

A Shobaka előző játéka a Redeemer volt, amelyben hasonlóképp az akció állt a középpontban. A titkosügynökös sztori után azonban most a '70-es évek kung-fu akciófilmjeinek atmoszféráját próbálja megidézni monitorunkon a csapat.

A 9 Monkeys of Shaolin PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre jelent meg. PC-n 19,99 euróba kerül, míg a konzolos verziók 29,99 eurót kóstálnak. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Megjelent a 9 Monkeys of Shaolin beat 'em up
Megjelent a 9 Monkeys of Shaolin beat 'em upMegjelent a 9 Monkeys of Shaolin beat 'em upMegjelent a 9 Monkeys of Shaolin beat 'em upMegjelent a 9 Monkeys of Shaolin beat 'em upMegjelent a 9 Monkeys of Shaolin beat 'em up
9 Monkeys of Shaolin
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
9 Monkeys of Shaolin

hozzászólások (3)

Skorpio90
Skorpio90 2020.10.17. 00:54
Basszus, hallottam a játékról, de nem érdekelt, viszont most, hogy olvastam, hogy a Redeemert összehozó csapat csinálta, már repült is a kosárba. Az nagyon kellemes játék volt.
Shadowguard
Shadowguard 2020.10.17. 16:32
Az tényleg annyira jó játék lett volna? Nekem megvolt valami bundleből, de el is ajándékoztam. Videók/tesztek alapján nem éreztem, hogy érdekelne:-|
Skorpio90
Skorpio90 2020.10.18. 00:13
Nekem egyik gyenge pontom a beat 'em up műfaj. A Redeemer agyatlan, monoton, ami a zsáner sajátja, viszont amit vállal, azt szerintem jól csinálja. Bunyón van a hangsúly, az Arkham sorozatból átemelt támadás/ellentámadás harcrendszerrel. Minden csapásnál érezni, ahogy törik a csont, szakad az ín, van súlya az ütéseknek. Most a 9 Monkeysba is belepakoltam 3 órát, ugyanaz a kategória. Nagyon szórakoztat, egyedül az rohadt nagy fekete pont, hogy nem állítható kontrolleren a gombkiosztás, ettől kivagyok.
ajánlott olvasnivaló