Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Watch Dogs Legion

Grafikai megkötések az új generációs Watch Dogs Legionben

A játék 4K-ban és ray tracinggel fog futni az új konzolokon, de…

2020.10.19. 14:05 | GeryG | kategória: Játék

Nem csak az ősz, de lényegében az egész év legnagyobb Ubisoft-dobása a Watch Dogs Legion lehet, amit egyedül az Assassin’s Creed Valhalla szorongathat meg. A játék premierjéig már csak tíz napot kell kibírnia a kíváncsi rajongóknak. Illetve valamivel többet, ha az új generációs konzolok valamelyikén szeretnének majd játszani vele.

És miért ne szeretnének (feltéve, hogy valaki elég szerencsés, hogy az elsők között jusson hozzá a PS5-höz vagy XSX-hez), hiszen az ígéretek szerint össze sem lehet majd hasonlítani a játékot az aktuális konzolokhoz képest. De a legújabb hírek szerint nem minden lesz fenékig tejfel.

Kiderült ugyanis, hogy bár a játék valóban 4K-ban fog futni és támogatni fogja a ray tracinget is, ezt a párosítást csak 30 fps-sel fogja prezentálni PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en egyaránt. Arról nincs hír, hogy lesz-e választható opció, kikapcsolható lesz-e a ray tracing vagy bármi egyéb módon kisajtolhatunk-e majd a konzolos játékból 60 fps-t. Sokan biztosan örülnének neki.

Ami viszont jó hír, hogy aki most inkább mégis a PS4/X1 kiadás valamelyikébe ruházna be, és csak később váltana generációt, annak nem kell majd újra megvásárolnia a játékot, mivel azt ebben az esetben ingyen kapja meg az új konzolokra.

A Watch Dogs Legion PC-re, Stadiára, PlayStation 4-re és Xbox One-ra október 29-én jelenik meg, míg Xbox Series X-re november 10-én, PlayStation 5-re pedig november 12-én várható. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Grafikai megkötések az új generációs Watch Dogs Legionben
Grafikai megkötések az új generációs Watch Dogs LegionbenGrafikai megkötések az új generációs Watch Dogs LegionbenGrafikai megkötések az új generációs Watch Dogs LegionbenGrafikai megkötések az új generációs Watch Dogs LegionbenGrafikai megkötések az új generációs Watch Dogs LegionbenGrafikai megkötések az új generációs Watch Dogs LegionbenGrafikai megkötések az új generációs Watch Dogs LegionbenGrafikai megkötések az új generációs Watch Dogs LegionbenGrafikai megkötések az új generációs Watch Dogs LegionbenGrafikai megkötések az új generációs Watch Dogs Legionben
Watch Dogs Legion
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Watch Dogs Legion

hozzászólások (16)

GeryG
GeryG 2020.10.20. 13:36
Egyelőre én is szkeptikus vagyok az egész RT-mizériával.
De arról, amit írtál elgondolkoztam egy picit. Az igaz, hogy egy adott konzolkonfig lesz a következő 5-8 évre, ami nem fog változni. De ahogy a PS3 és a PS4 esetében is volt, ugyanarra a fix hardverre idővel egyre szebb és jobb dolgokat hoznak össze. Jó példa erre a The Last of Us 2 pl. Hasonlítsuk össze csak az Uncharted 4-gyel, ami szintén meseszép volt (és még ma is közel van hozzá), mégis ég és föld a különbség.

Szóval picit bizakodóbb lettem: lehet, hogy ami ma még nem megy, csak 30 fps-sel, az pár év múlva már rutin ujjgyakorlat lesz a konzolnak. Persze nem a 4K+RT+120 fps, de ha a fejlesztők is kiismerik a rendszert, meg a szoftveres oldal is lép annyit előre, akkor láthatunk majd olyan dolgokat, amiket ma még kétkedve fogadnánk, hogy valós. :)
Peace
Peace 2020.10.20. 13:38
Ez teljesen jogos. Én is meglesem magamnak ezt az RT-t, de ha tényleg olyan szinten megeszi a gépet, hogy a 2080S is csak 1080p-re elég mellette, akkor nem biztos, hogy bekapcsolva hagyom. Márpedig az arc, aki CP2077-et nyomta nyáron és nyilatkozott róla, neki 2080 Ti-n ment 1080p-ben 60-80 FPS-el. :-D Nem tudom mennyit sikerült rajta azóta optimalizálni, de azért annyira nem megnyugtató...
Peace
Peace 2020.10.20. 13:40
Én nem kételkedek egy percig sem abban, hogy itt nagyon komoly játékok fognak születni gyönyörű grafikával.
Trufa
Trufa 2020.10.20. 19:10
Mint, ahogy az olcsó RTX 3080-asokban sem kételkedtél? :-D:-P8-)
Peace
Peace 2020.10.20. 19:26
Mondatértelmezési problémáim vannak. :-(
ajánlott olvasnivaló