Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Surgeon Simulator 2

Agyament kompetitív játékmódot kapott a Surgeon Simulator 2

A nyáron érkezett új játékban már eddig is a csapatmunkán volt a hangsúly, de most csavarnak egyet az egészen.

2020.10.27. 14:30 | GeryG | kategória: Játék

Az augusztusban megjelent Surgeon Simulator 2 egyik legnagyobb újítása a fix kameranézet FPS módra cserélése mellett egyértelműen a kooperatív többjátékos mód volt. Bár, ahogy arra Zoo_Lee is rámutatott tesztjében, a beépített játékoskereső nem feltétlenül állt mindig a helyzet magaslatán, aki nagyon akart, azért a neten könnyedén találhatott magának játszótársakat.

Cikkajánló
Surgeon Simulator 2 teszt – Gyakorlás csoportos fejátültetéshez, baltával
A Bossa Studios ikonikus játékának folytatásában immár csapatban veszélyeztethetjük a páciensek életét.
» Olvasd el!

Így már nem csak egyedül, de csapatban is végre lehetett hajtani az agyament műtéteket, ahol jó esetben mindenkinek volt egy előre meghatározott szerepe a csapaton belül. Ha nem így volt, az egész műtét káoszba fulladhatott.

Nos, a játékot fejlesztő Bossa Studios szerint ezt a káoszt lehet még bőven hová tovább növelni. Ezért a legújabb frissítést is a többjátékos mód bővítésének szentelték. Megérkezett a Surgical Showdown, a játék csapatalapú kompetitív módja.

Ebben a csapatok hat új játékban mérhetik össze ügyességüket, de ahogy arra a fenti előzetes is jól rámutat, e játékok csak részben érintik a műtéteket. Van, ahol az egyik csapatnak el kell rejtenie egy tárgyat, a másiknak pedig megtalálnia. Egy másikban a plafonról potyogó pénzérméket kell összegyűjtögetni. Megint egy másikban le kell a páciens végtagjait fűrészelni, majd azokkal gólt dobni az ellenfél csapatának.

Szóval semmi olyasmi, amit ne néznénk ki a Surgeon Simulator 2-ből. A játék egyelőre kizárólag PC-re jelent meg, azon belül is csak az Epic Games Store-ban szerezhető meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Surgeon Simulator 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Surgeon Simulator 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló