Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cyberpunk 2077

Mégis csúszik a Cyberpunk 2077

Újabb csúszást jelentett be a CD Projekt RED.

2020.10.27. 18:09 | Dino | kategória: Játék

Bár amikor a hatnapos munkahétről érkezett hír a CD Projekt RED háza tájáról, a lengyel fejlesztőcég még kitartott amellett, hogy a Cyberpunk 2077 november 19-i megjelenése változatlanul megmarad. Most azonban kiderült, hogy mégse elég az idő ahhoz, hogy minden elkészüljön addig, így újabb nyílt levél érkezett a csapat két vezetőjétől, Adam Badowskitól és Marcin Iwińskitől.

Az első és legfontosabb információ, hogy a megjelenést 21 nappal csúsztatják, azaz december 10-én fog boltokba kerülni a Cyberpunk 2077. Természetesen nagyon sajnálják a dolgot, és elnézést kérnek mindenkitől.

Mégis csúszik a Cyberpunk 2077

Bár a játék már több mint három hete aranylemezre került, ez nem jelenti azt, hogy lezárult volna a fejlesztés, hiszen mindössze csak a dobozos verzióba kerülő korongok gyártása kezdődött meg akkor. A program tartalmilag már befejezett volt, és végig is lehetett játszani. Most viszont a Day 0 patchen dolgoznak még gőzerővel a CDPR munkatársai, hogy minden platformon hibátlanul fusson a játék.

A fő kihívást pedig az előző mondatban szereplő „minden platform” kitétel jelenti. A Cyberpunk 2077 ugyanis egyszerre lesz elérhető a jelenlegi és az új konzolgeneráción, valamint PC-n, ez pedig összesen 9 platformot jelent: Xbox One/Xbox One X, Xbox Series X/S kompatibilitás, PlayStation 4/PlayStation 4 Pro, PlayStation 5 kompatibilitás, PC és Stadia.

„Tudjuk, hogy irreálisnak hangozhat az, ha valaki azt mondja, hogy egy ilyen hatalmas és komplex játéknál számíthat 21 nap, de tényleg számít.” – írják a közleményben. „Úgy érezzük, hogy egy elképsztő játék van a kezünkben, és még a legnehezebb döntést is meghozzuk, ha ennek az az eredménye, hogy egy olyan videojátékot kapj, amelybe szerelmes leszel.”

Más kérdés persze, hogy ha most meghozták ezt a döntést, akkor pár héttel ezelőtt miért kötötték az ebet a karóhoz, hogy csak a túlóra a megoldás a befejezéshez...

A megjelenésig mindenesetre maradt még időd csatlakozni Cyberpunk 2077 Hungary Facebook-csoportunkhoz, és elolvashatod a játék kapcsán indított cikksorozatunk eddigi részeit is:

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Cyberpunk 2077
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cyberpunk 2077

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló