Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Boldog születésnapot! – Kovács Kati haja

2003.08.25. 18:30 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Egy film forgatásán okozhat bonyodalmakat a sokezer statiszta, a vitorlás csatahajó életnagyságú modellje, esetleg a feldíszített harci elefánt. De igazi meglepetést csak egy művésznőtől várhatunk. A Boldog születésnapot! című vígjáték (bemutató: szeptember 4-én) egyik kulcsjelenetében Kovács Kati énekli egy régi slágerét.
A történet szerint a főszereplő álmában megjelenő híresség a stáb számára valóban álombeli jelenésnek tűnt, amikor a forgatás reggelén munkára jelentkezett: Kovács Kati ugyanis életében először platinaszőkére festette magát. Csak azt hagyta ki a számításból, hogy az ő jelenete fekete-fehér betétként szerepel majd a filmben, így aztán a nézők azt hihetnék, hogy hirtelen megőszült. Még szerencse, hogy a komédiának ez a része egy fodrászüzlet előtt játszódik: a stáb nőtagjai azonnal nekiláttak, hogy ott helyben visszafessék Kovács Katit eredetibe. Munkájukat kissé nehezítette, hogy a díszletfodrászatban nem volt víz: a VIII. kerület lelkes lakói, a forgatáson kíváncsiskodó szomszédok vödörben hozták a vizet.
Néhány óra kényszerpihenő után, végre kezdődhetett a munka. A film végső változatában Kovács Kati természetes (bár: duplán festett) hajszínével játszik. A Boldog születésnapot!-nak csupán egy szőkéje van: a főszereplő, Ónodi Eszter. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.