25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Konzol - Sony

A PlayStation Plus 2021. januári kínálata

Egész jó kis ingyenes játékokkal indíthatjuk az új évet!

Írta: GeryG 9 hozzászólás

A PlayStation Plus 2021. januári kínálata

A Sony idén sem hagy fel jó szokásával, miszerint minden hónapban ingyen kínál néhány nem túl régi, és gyakran egészen jó játékokat a PlayStation Plus előfizetői számára. A listán az új év első havában három játék szerepel, ráadásul akad köztük igazi AAA-kategóriás cím is. Mindegyiket január 5-től lehet majd bezsákolni, addig még van idő pótolni a 2020. decemberi kínálat játékait is!

A Shadow of the Tomb Raider a 2013-ban újraindított franchise új trilógiájának záró epizódja volt, amely igyekezett az előző két játék minden jó tulajdonságát még egy picit tovább csiszolni, a rosszakat pedig elhagyni. Ez több-kevesebb sikerrel össze is jött neki.

A GreedFall egy olyan szerepjáték, amely bár a többnyire inkább középszerű játékokkal jelentkező Spiders stúdiójából került ki, minőségben a BioWare szebb napjait idézte. Nem volt tökéletes, de mindenképpen a jobban sikerült RPG-k közé tartozik.

Végül, de nem utolsósorban, aki szereti a Cápa filmeket, az szeretni fogja a Maneatert is, amely szintén ingyen kaparintható meg. Ebben egy ifjonc cápaként kezdjük felfedezni az óceán mélyét, és minél többet falatozunk más élőlényekből – beleértve az embereket is – annál gyorsabban növekszünk. És idővel mi lehetünk a tengerek rettegett urai.

A Shadow of the Tomb Raider és a GreedFall PlayStation 4-re és a visszafelé kompatibilitás jegyében PlayStation 5-re is ingyen érhető el egészen február 1-ig. A Maneater viszont kizárólag PlayStation 5-re vált ingyenessé.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

GeryG
GeryG [2289]
Na csak felkutattam (mondjuk nem volt nehéz :D ), Jaws Unleashed volt az.
szbszig
szbszig [33601]
Én csak a Miami Shark, Sydney Shark, New York Shark, Los Angeles Shark sorozatot ismerem. :-)
Gobiakos
Gobiakos [13218]
Sárketek? :D
GeryG
GeryG [2289]
Volt jópár éve egy másik cápás játék, amiben kb. ugyanez volt a lényeg: menni és embereket zabálni. Lehet, hogy én vagyok beteg, de én azt a már akkor is piszok gagyi kivitelezése ellenére is imádtam... :D Csak a címe nem ugrik be hirtelen...
Peace
Peace [27862]
Én is majd elkezdem egyszer tesztelgetni őket, mert Ratchet & Clank, Until Dawn, Infamous: Second Son izgatják a fantáziámat. Meg egyszer a Heavy Rain-t is illene befejeznem, mert nagyon rossz passzban lehettem, mikor belekezdtem és ki is léptem nagyon hamar. Ennek már több éve. :-(
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (9 db)