Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ocean's Heart

Egyszemélyes fejlesztés a Zeldából is merítő Ocean’s Heart

Az egy hét múlva érkező játékban egy apja után kutató lányt alakítunk majd egy elárasztott birodalomban.

2021.01.14. 17:05 | GeryG | kategória: Játék

Max Mraz egy tehetséges fejlesztő, aki egymaga készít szerepjátékokat. Legutóbbi alkotása a Yarntown volt, ami egy pixel art tisztelgés a Bloodborne előtt. Most egy picit színesebb és kevésbé zord történettel készül, egy hét múlva jön az Ocean’s Heart.

A történet egy olyan birodalomban játszódik, amelyet elöntött az óceán, így az egykor fenséges épületek most mind vízben állnak. Ebben a birodalomban indul útnak Tilia, hogy felkutassa eltűnt apját. Ehhez viszont egy sor veszélyes kalandot és küldetést kell átélnie, rejtélyeket megoldania és közben formálnia a birodalom sorsát.

A játékot olyan klasszikusok ihlették, mint a Legend of Zelda franchise, a Hollow Knight, a The Witcher és a Dark Souls. Ennek megfelelően erős történetre és rengeteg mellékküldetésre is számíthatunk, de a fejlesztő ígérete szerint a humor sem hiányzik a játékból.

Az Ocean’s Heart a tervek szerint január 21-én debütál a Steamen. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Egyszemélyes fejlesztés a Zeldából is merítő Ocean’s Heart
Egyszemélyes fejlesztés a Zeldából is merítő Ocean’s HeartEgyszemélyes fejlesztés a Zeldából is merítő Ocean’s HeartEgyszemélyes fejlesztés a Zeldából is merítő Ocean’s HeartEgyszemélyes fejlesztés a Zeldából is merítő Ocean’s HeartEgyszemélyes fejlesztés a Zeldából is merítő Ocean’s HeartEgyszemélyes fejlesztés a Zeldából is merítő Ocean’s HeartEgyszemélyes fejlesztés a Zeldából is merítő Ocean’s HeartEgyszemélyes fejlesztés a Zeldából is merítő Ocean’s HeartEgyszemélyes fejlesztés a Zeldából is merítő Ocean’s HeartEgyszemélyes fejlesztés a Zeldából is merítő Ocean’s HeartEgyszemélyes fejlesztés a Zeldából is merítő Ocean’s HeartEgyszemélyes fejlesztés a Zeldából is merítő Ocean’s Heart
Ocean's Heart
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Ocean's Heart

hozzászólások (2)

szbszig
szbszig 2021.01.16. 18:10
Tessék? Jól értem, hogy ezt az egészet egy ember csinálta? :-O
Dino
Dino 2021.01.16. 18:32
szbszig: igen, egy :-)
ajánlott olvasnivaló