Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Elite: Dangerous

Szeretnéd a nevedet viszontlátni az Elite Dangerous: Odyssey-ben?

Öt szerencsés jelentkezőről helyszínt neveznek el a kiegészítőben.

2021.01.18. 16:13 | Dino | kategória: Játék

Tavasz végére/nyár elejére várható jelenleg az Elite Dangerous: Odyssey kiegészítő PC-s verziójának megjelenése (konzolokra pedig talán ősszel érkezik a bővítés), a fejlesztők pedig most egy érdekes nyereményjátékot hirdettek ennek kapcsán.

A január 21-éig tartó pályázat sorsolásán ugyanis nem a játékból sorsolnak ki pár példányt, ehelyett az öt szerencsés nyertesről elneveznek egy-egy helyszínt a programban. Jelentkezni itt lehet, további részletek pedig a hivatalos fórumban olvashatók.

Cikkajánló
Változások az Elite Dangerous: Odyssey menetrendjében
A Frontier Development a karantén miatt kénytelen átalakítani az idei fejlesztési ütemtervét.
» Olvasd el!

Amúgy a rajongók/segítők ilyen típusú honorálása (esetleg a fejlesztők easter eggként történő megörökítése) nem újkeletű a videojátékok terén, három hazai példa is beugrott rögtön. Az Imperium Galactica esetében például a sullep és ecalep fajneveket a Peller-testvérek beceneve (Pellus és Pelace) nyomán rakták a játékba, akik kisebb-nagyobb feladatot vállaltak a fejlesztésben. Pelace amúgy jóval később a Digital Reality ügyvezetője is lett. Szintén DR-játék volt a Sine Mora, ebben az egyik helyszín épületein rovásírásos feliratokat találunk - köztük pl. a grafikusok neveiből is felbukkan. LeMon kollégánk pedig - akinek a magazin designját köszönhetjük az 1998-as indulás óta - a Rush for Berlinbe építette be saját arcképét. :-) ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Elite: Dangerous
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Elite: Dangerous

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló