Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Total War: Warhammer III

Idén jön a Total War: Warhammer III

A Creative Assembly trilógiává bővíti népszerű fantasy stratégiai sorozatát.

2021.02.03. 17:04 | GeryG | kategória: Játék

Egyelőre kevés részlet ismert, de egy biztos: a Creative Assembly stúdiójában készül a Total War: Warhammer III. A Total War szériáról híres stúdió még 2016-ban fordult el a valós történelmi témáktól, hogy egy picit a fantasy világában is körülnézzen. Ehhez választották az igen népszerű Warhammer univerzumot. A Total War: Warhammer nagyon jó fogadtatásban részesült, így nem volt meglepő, mikor alig egy évvel a premier után bejelentették a folyatást. A Total War: Warhammer II végül 2017 őszén debütált, majd a következő években sorra érkeztek hozzá a DLC-k és kiegészítők.

Itt tartunk most, a Creative Assembly pedig bejelentette, hogy trilógiává bővül a sorozat. A Total War: Warhammer III olyan népeket is felvonultat majd, amelyek sosem szerepeltek még korábban videojátékban. Ilyen lesz a Kislev és a Cathay. Mellettük szerepelni fog a Khorne, a Nurgle, a Slaanesh és a Tzeentch is.

Ahogy az első két epizódban is, most is egységek széles tárháza áll majd a játékosok rendelkezésére mindenféle szörnyekből, hősökből, repülő lényekből és persze a varázserő is elég erősen jelen lesz. A történet egy haldokló isten körül bonyolódik majd, akit vagy megmenthetünk, vagy kiaknázhatjuk az erejét. Ennél többet egyelőre nem nagyon tudni.

A Total War: Warhammer III a tervek szerint még idén meg fog jelenni, és mivel ez az előző epizód esetében is hasonlóképp alakult, így jó eséllyel tartani is tudják majd a tervet. Azt egyelőre nem fedték fel, hogy pontosan mikor kerülhet sor a premierre, de az őszi megjelenés tűnik a legvalószínűbbnek. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Idén jön a Total War: Warhammer III
Idén jön a Total War: Warhammer IIIIdén jön a Total War: Warhammer IIIIdén jön a Total War: Warhammer IIIIdén jön a Total War: Warhammer IIIIdén jön a Total War: Warhammer IIIIdén jön a Total War: Warhammer IIIIdén jön a Total War: Warhammer IIIIdén jön a Total War: Warhammer IIIIdén jön a Total War: Warhammer IIIIdén jön a Total War: Warhammer IIIIdén jön a Total War: Warhammer III
Total War: Warhammer III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Total War: Warhammer III

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló