25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Két játékot ad most ajándékba az Epic Games Store

A Metro: Last Light Reduxot és a For the Kinget adhatjuk most ingyen a fiókunkhoz.

Írta: Dino

A következő 7 napban ismét két játékot ad ajándékba az Epic Games Store - igaz, az egyik tavaly tavasszal már szerepelt az ingyenes kínálatban.

Ez a játék pedig nem más, mint a For the King, egy roguelike elemeket is tartalmazó stratégiai RPG. Az IronOak Games játéka eredetileg 2018 áprilisában jelent meg.

A második ajándék pedig ezúttal a Metro: Last Light Redux, a Metro széria 2013-as epizódjának két évvel később némileg felfrissített verziója. A poszt-apokaliptikus játék 2034-ben, Moszkvában játszódik, ahol az emberiség maradéka a metróalagutakban keres menedéket. December végén a Metro 2033-at lehetett bezsákmányolni, így aki akkor kedvet kapott a szériához, most folytathatja a kalandozást.

Cikkajánló
Metro: Last Light

Metro: Last Light

S.T.A.L.K.E.R. x Call of Duty x Crysis 3 x Doom 3 x Half Life 2 = kiváló szórakozás!

És ezúttal is előre elárulták a jövő heti ajándékot: a Halycon 6 retro űrstratégia Lightspeed Edition változatához juthatunk majd hozzá február 11-én délután 5 órától.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Metro: Last Light

Platform:

Fejlesztő: 4A Games

Kiadó: Deep Silver

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2013. május 17.

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!