Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Valheim

A játék, amely lenyomta a GTA V-öt és a PUBG-t a Steamen

Hétvégén többen játszottak egy viking túlélő-szerepjáték korai változatával, mint az utóbbi évek legnépszerűbb játékaival.

2021.02.15. 19:31 | GeryG | kategória: Játék

Csak február elején jelent meg a Valheim korai változata a Steam kínálatában, már most mindenki erről beszél. Nem is csoda, ugyanis két hét alatt a Steam egyik legnépszerűbb játékává nőtte ki magát, tulajdonképpen kilőtt és meg sem állt a top 3-ig.

A Valheim egy viking témájú túlélő-szerepjáték az Iron Gate stúdió műhelyéből, amelyben egyedül, de akár egyszerre tízen is kalandozhatunk együtt a zord túlvilágon. A játékmenet gerincét a véletlenszerűen generált világ felfedezése, a csaták és a bázis- illetve hajóépítés adja. És a jelek szerint ez most nagyon megfogta a játékosokat.

A Steam játékainak aktuális játékosszámát monitorozó Steamcharts oldalán ugyanis az elmúlt napokban fej-fej mellett küzd a dobogó harmadik fokáért a Playerunknown's Battlegroundsszal. Hol egyik, hol másik játék rendelkezik több aktív játékossal, a PUBG hosszú ideje jellemzően hullámzó számot mutat, viszont a Valheim hozzá képest sokkal kiegyensúlyozottabb. És folyamatos fejlődést mutat.

A mögöttünk hagyott hétvégén volt olyan időszak, amikor egyszerre 367 443 játékos bolyongott a véletlenszerűen generált világokban. A játék ezzel olyan klasszist is simán maga mögé utasított, mint a GTA V.

A Valheim ráadásul még mindig csak korai változatában érhető el, de már most több mint 37 000 szavazattal rendelkezik, amelyek alapján tetszési indexe 96%-on áll, ami több mint meggyőző. Pláne, hogy a fejlesztők a napokban kiszúrtak egy nagyon komoly hibát a játékban, amely garantáltan tönkreteszi a játékosok addigi eredményeit. Ezért arra figyelmeztettek mindenkit, hogy csináljanak biztonsági másolatot a mentéseikről, amíg a hibát nem orvosolják.

És ti? Játszotok a Valheimmel? ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
A játék, amely lenyomta a GTA V-öt és a PUBG-t a Steamen
A játék, amely lenyomta a GTA V-öt és a PUBG-t a SteamenA játék, amely lenyomta a GTA V-öt és a PUBG-t a SteamenA játék, amely lenyomta a GTA V-öt és a PUBG-t a SteamenA játék, amely lenyomta a GTA V-öt és a PUBG-t a SteamenA játék, amely lenyomta a GTA V-öt és a PUBG-t a SteamenA játék, amely lenyomta a GTA V-öt és a PUBG-t a SteamenA játék, amely lenyomta a GTA V-öt és a PUBG-t a SteamenA játék, amely lenyomta a GTA V-öt és a PUBG-t a SteamenA játék, amely lenyomta a GTA V-öt és a PUBG-t a SteamenA játék, amely lenyomta a GTA V-öt és a PUBG-t a SteamenA játék, amely lenyomta a GTA V-öt és a PUBG-t a SteamenA játék, amely lenyomta a GTA V-öt és a PUBG-t a SteamenA játék, amely lenyomta a GTA V-öt és a PUBG-t a SteamenA játék, amely lenyomta a GTA V-öt és a PUBG-t a SteamenA játék, amely lenyomta a GTA V-öt és a PUBG-t a SteamenA játék, amely lenyomta a GTA V-öt és a PUBG-t a SteamenA játék, amely lenyomta a GTA V-öt és a PUBG-t a SteamenA játék, amely lenyomta a GTA V-öt és a PUBG-t a Steamen
Valheim
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Valheim

hozzászólások (3)

david139
david139 2021.02.19. 09:51
Ez nagyon állat! Tegnap elkezdtük haverokkal, first impression: "mi ez a ronda gagyi szar" :D

Nem sokkal később már mindenki teljes átéléssel építette a kis falunkat, aztán elmentünk katakombákat kutatni, de ránksötétedett, és éjszaka, viharban, rohamozó Mások áradatában próbáltunk menedéket építeni, hogy megéljük a reggelt. Aztán csak reggelre lettünk kész vele, egy embert el is veszítettünk a harcban :( (Itt ennek nincs nagy következménye, Diablo stílusban el kell menni a cuccodért)

Rohadt jó, de nem igazán szingli playerben.
GeryG
GeryG 2021.02.19. 11:32
Na ennek örülök. Amikor írtam a hírt, hogy mindenki ezzel csapatja a világon, én se nagyon értettem, hogy mégis mi a bánatot tud ez (ráadásul EA-ban), amit a millió+egy ugyanilyen másik online túlélős szerepjáték nem tud. De ezek szerint tényleg van valami, amit igen... :D
jawsika
jawsika 2021.02.19. 13:55
Fantasztikus game! Csak ajánlani tudom :P :P
ajánlott olvasnivaló