3D Systems
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Rainbow Six: Extraction

Parasite-ra nevezik át a Rainbow Six Quarantine-t?

Logikus lenne, hiszen a karantén elég negatív nyomot hagyott már az emberekben.

2021.02.16. 11:36 | Dino | kategória: Játék

A két évvel ezelőtti E3 során fedte fel a Ubisoft az újabb Rainbow Six játékot, amely a Tom Clancy's Rainbow Six Quarantine címet kapta. A háromfős kooperatív akciót ígérő program legfőbb inspirációját valószínűleg a Rainbow Six Siege Outbreak játékmódja jelentette.

A világ azonban azóta igencsak megváltozott, a játék címében is szereplő karantén szó pedig mindennapjaink részévé vált. Emiatt a Ubisoft már a pár nappal ezelőtti üzleti jelentésében is megemlítette, hogy gondolkodnak azon, hogy más címet kapjon játékuk.

És bár a kiadó még nem jelentett be hivatalos változást, az MP1ST oldal munkatársai a PlayStation Networkön bányászva egy patch nyomára, bukkantak, amelyet 1.01-es, megjelenéskori frissítésnek jeleznek (persze ez lehet akár egy esetleges béta verzió patche is). Ezen kívül pedig találtak egy képet is, amelyen már a Rainbow Six Parasite cím szerepel.

A döntés teljesen logikusnak tűnik, mivel a játékban egy parazita ellen kell harcolnunk társainkkal, a címből pedig a Quarantine szó így kikerülne. Kíváncsian várjuk, valósnak bizonyulnak-e ezek a hírek, illetve hogy mikor jelentik be a játék megjelenési dátumát - jelenleg úgy tűnik, az év első felére várható a Rainbow Six Quarantine/Parasite. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Tom Clancy's Rainbow Six: Extraction
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Rainbow Six: Extraction

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló