Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Total War: Warhammer III

Új előzetest kapott a Total War: Warhammer III

Kislev Királysága, avagy a Jégkirálynő Birodalma a legészakibb emberi civilizáció otthona az Óvilágban.

2021.05.20. 14:04 | GeryG | kategória: Játék

Ha minden a tervek szerint alakul, idén trilógiává bővül a Total War széria fantasy mellékága és megjelenik a Total War: Warhammer III. A Creative Assembly egyelőre jól halad a projekttel, most még arra is futotta az erejükből, hogy egy új előzetest összedobjanak a Kislev Királyságról.

Tzarina Katarin Bokha, Kislev Jégkirálynője a valaha élt egyik legerősebb jégboszorkány. Veleszületett varázseleje mellett hatékony közelharci képességeire hagyatkozik, amit mágikus kardja, a Frostfang fokoz tovább, mellyel még a legdurvább fenevadakat is képes egyetlen vágással ledönteni.

A kislev seregek sajátos stratégiát követnek: csapdába csalják az ellenséges sereget, majd körbe fogják és összezúzzák. Ebben a rakétákkal felszerelt gyalogság és a gyors lovasság különösen hatékony. Emellett a jégboszorkányok és Kislev Fagyleányai két varázstant forgatnak: a jeget és a vihart. Az első egy nyers, gyilkos erősségű fagy, ami fegyverként használható a talaj megfagyasztásától az ellenfelek földhöz szögezéséhez, a halálos jéglándzsákig. A második az időjárást felett veszi át az irányítást, és olyan téli hatásokra fekteti a hangsúlyt, mint a vad hőviharok csatatérre idézésének képessége. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Total War: Warhammer III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Total War: Warhammer III

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló