Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Terminátor 3: elsöprő siker az egész világon

2003.09.05. 17:52 | Dino | kategória: Mozi

A Terminátor, ahogy ígérte, visszatért: a 3. rész tengerentúli és itthoni bemutatója óta elég idő telt el ahhoz, hogy megállapíthassuk, a hollywoodi nagyszabású filmek közül is kimagasló mega-akció beváltotta a hozzá fűzött reményeket – a nézők nagy szeretettel fogadták az USA-ban és az egész világon, Tokiótól Budapesten át Londonig.
A T3 az Egyesült Államokban több mint 150 millió dolláros bevételt hozott. Az R- korhatáros (tehát 17 éven aluliaknak nem ajánlott) filmek piacán ezzel idén a második legjobb eredményt érte el saját hazájában. A nemzetközi forgalmazásban azonban még nagyobb a siker: a világon eddig összesen 420-450 millió dollár közötti értékben vásároltak jegyet a T3-rajongók, de néhány hagyományosan nagy mozipiacon (például Olaszországban) még be sem mutatták a filmet.
Az alkotók az előrendelések és előzetes felmérések alapján abban is bíznak, hogy a film DVD-változata is eladási rekordokat fog dönteni.
A magyar eredmények önmagukért beszélnek: a bemutató óta eltelt két héten összesen 320 ezren nézték meg a jövőből érkező gépember elképesztő kalandjait. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló