Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Two Point Campus

Hivatalos: jön a Two Point Campus

A pár nappal ezelőtt kiszivárgott hír igaz volt, jövőre jelenhet meg a tycoon.

2021.06.12. 17:47 | GeryG | kategória: Játékhírek

Néhány nappal ezelőtt szivárgott ki a hír, miszerint a Sega felügyelete mellett már új játékon dolgozik a Two Point Studios. Az első játékukban egy kórházat kellet mókás körítéssel menedzselnünk, és a folytatás is hasonló mederben halad majd, csak épp ezúttal egy egyetemet bíznak a gondjainkra. Mostanra hivatalossá vált, hogy készül a Two Point Campus!

A játékban tehát egy egyetem teljhatalmú urai lehetünk, vagyis csak a képzeletünk és a virtuális bankszámlánk szabhat határt abban, hogy megépítsük és üzemeltessük álmaink egyetemét. Nekünk kell megtervezni és felépíteni az épületeket, laborokat, közösségi tereket, kollégiumokat és minden egyebet, ami egy kampuszon megtalálható. Kijelölhetjük a sétaútvonalakat, sövénykerítést húzhatunk és más dekorációs elemekkel tehetjük színesebbé a tanulás fellegvárát.

Ha az épületek állnak, kezdődhet a tanítás. Ahogy a kórházas előző részben, úgy itt sem kell semmit teljesen komolyan venni, így a kurzusokat sem. Lesz gasztronómia kurzus, de lovagi tanfolyam is. Emellett a diákokat meg kell ismernünk, hogy megtudjuk, mi érdekli őket, mivel ütik el szívesen a tanulás utáni szabadidejüket. És meg kell teremteni nekik a lehetőséget a szórakozásra.

A Two Point Campus tehát immár hivatalosan is készül, de egyelőre még várnunk kell rá. Bár pontos premierdátum még nincs, 2022 előtt biztosan nem fog megjelenni a játék. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Two Point Campus
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Two Point Campus

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló