Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Control

Folytatást és multiplayer mellékágat is kap a Control

A Remedy több vasat is tart a tűzbe, de egyelőre egyiket se nagyon nézhetjük meg közelebbről.

2021.06.30. 11:35 | GeryG | kategória: Játék

A Remedy eddigi utolsó nagy játéka a 2019-es Control volt, ami erősen megosztotta a rajongókat. Sokan voltak, akik szerint a stúdióhoz méltó színvonalú játékot kaptunk, míg mások szerint ez már messze nem ütötte meg azt a szintet, amit annak idején a Max Payne vagy az Alan Wake.

Összességében a Control sikeres volt olyannyira, hogy a stúdió most már a folytatáson dolgozik. Sőt, mint kiderült, a 505 Games kiadóval közösen egy multiplayer mellékág fejlesztése is folyik, amely a Condor kódnevet kapta.

Cikkajánló
Control teszt – Jesse Faden nem Max Payne...
A Remedy az időlassítás, a fény-árnyék és az időmegállítás után ezúttal a telekinézissel próbálta meg feldobni aktuális játékát.
» Olvasd el!

Mikael Kasurinen, a Control rendezője egy interjúban arról beszélt, hogy a Control tulajdonképpen nem egy játék, hanem egy univerzum, amiben így számtalan történetet el lehet mesélni. Jesse kalandja csak egy volt a sok közül. Emellett azt is hozzátette, hogy bár a stúdió eredendően szinte csak és kizárólag egyszemélyes játékokat készített, a csapat tagjai nagyon szeretik a multiplayer játékokat is, így adott volt, hogy valami ilyesmin is dolgozzanak végre. És tisztában vannak vele, hogy sokan húzni fogják a szájukat a multiplayer irány miatt, igyekezett megnyugtatni mindenkit, hogy ez még nem jelenti azt, hogy csorbulni fog a minőség.

A Control folytatásáról ennél is kevesebbet lehet egyelőre tudni. Mindössze annyi biztos, hogy a két projekt közül azért ez a nagyobb, így a költségvetése is nagyobb. Arra pedig egyelőre senki se számítson, hogy a közeljövőben bármelyik játékot is megmutatják majd. Erre bizony még jó ideig várnunk kell. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Control
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Control

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló