Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Üzleti

A Take Two új grafikus stúdiót vásárolt

A Take Two új grafikus stúdiót vásárolt

A kiadó felvásárolta a francia Dynamixyz stúdiót, amely kifejezetten a karakterek mimikájának modellezésében jár az élen.

2021.07.02. 13:29 | GeryG | kategória: Üzleti

Nem csak a Sony jelentett be a minap új stúdiót a kötelékében. A Take Two kiadó is új csapatot üdvözölt a soraiban, ám ebben az esetben nem egy kimondottan játékfejlesztő stúdióról van szó. A francia székhelyű Dynamixyz ugyanis inkább nevezhető grafikus stúdiónak, mintsem játékfejlesztőnek.

A csapat kifejezetten karakteranimációkban utazik, azon belül is elsősorban a karkaterek arcának animálására szakosodtak. Korábban olyan projektekben vettek részt, mint a Bosszúállók: Végjáték vagy a Love, Death & Robots. Videojátékok terén pedig közreműködtek az NBA 2K21, valamint a Red Dead Redemption 2 fejlesztésében is.

A Dynamixyz mostantól kifejezetten a Take Two berkeibe tartozó játékokon fog dolgozni, így többek közt a kár a GTA VI is szóba kerülhet. A kiadó célja az, hogy megerősítse a belső fejlesztési kapacitását és az egyik legerősebb szereplővé váljon kreativitás és innováció terén is a piacon. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló