Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ghostwire Tokyo

Idén már biztos nem lesz Ghostwire Tokyo

Shinji Mikami új játéka leghamarabb csak 2022-ben jelenhet meg.

2021.07.19. 14:54 | GeryG | kategória: Játék

Shinji Mikami neve a horrorrajongóknak csenghet ismerősen, hiszen olyan elhanyagolható jelentőségű játékokat köszönhettünk neki, mint a Resident Evil, a Dino Crisis, a Vanquish vagy a The Evil Within két része. A fejlesztő még 2019-ben, az akkor még hagyományos formában zajló E3-on jelentette be, hogy új vizekre evez és új játéka már nem a túlélőhorrorok táborát fogja erősíteni.

A Ghostwire Tokyo a Tango Gameworks stúdiójában formálódik már néhány éve és az eredeti tervek szerint idén jelent volna meg. Nos, sajnos e tervekből most már biztos, hogy semmi sem valósulhat meg, mivel a játékot hivatalosan 2022-re halasztották. Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikorra, de valamikor az év elején érkezhet meg. A halasztás hátterében a Japánt jelenleg is komolyan sújtó koronavírusjárvány áll.

A Ghostwire Tokyo megdöbbentő módon Tokióban fog játszódni, amelynek szinte teljes lakossága nyomtalanul eltűnt, helyüket pedig titokzatos idegenek vették át, akiket csak látogatóknak hívnak. Főhősünk az eltűnés helyett valamiért szupererőre tett szert, amit arra használ, hogy legyőzze a látogatókat. Idővel más túlélők is felbukkannak, akik fura maszkokat viselnek és a jelek szerint ők pontosan tudják, hogy mi és miért történt. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Ghostwire Tokyo
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Ghostwire Tokyo

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló