Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bloodshore

Véres valóságshow-t kapunk a Bloodshore interaktív filmben.

8 órányi filmanyagot tartalmaz a Wales Interactive új FMV-játéka.

2021.09.17. 10:55 | Dino | kategória: Játék

A Wales Interactive neve kb. egybeforrt az FMV-s játékok műfajával. A walesi kiadó/fejlesztőtől évente több interaktív film is érkezett az elmúlt időben, legutóbb a Night Bookról írtunk, de készül a Deathtrap Dungeon: The Golden Room is, most pedig egy újabb érkező kalandot fedtek fel.

Ez pedig nem más, mint a Bloodshore, amelyben egy valóságshow-ként a tévében közvetített, élő battle royale mérkőzést követhetünk nyomon. Főhősünk Nick, egy lecsúszott színész, aki a jelentős pénzösszegű fődíj megnyerésében reménykedve nevezett be a Kill/Stream versenybe. Azonban hamarosan kiderül, hogy a sziget sötét titkokat rejt. Döntéseink pedig végzetesek lehetnek saját magunk és játékostársaink életére nézve is.

A Bloodshore négy csapat kooperációjában készül: a Wayout Pictures, a Good Gate Media, a Posterity Entertainment és a Wales Interactive közösen dolgozik rajta, és 8 órás videoanyagával ez az eddigi legtöbb forgatott videóval rendelkező játéka a kiadónak. Megjelenése novemberben esedékes, PC-re (Windows és Mac), PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, Nintendo Switchre és iOS-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Véres valóságshow-t kapunk a Bloodshore interaktív filmben.
Véres valóságshow-t kapunk a Bloodshore interaktív filmben.Véres valóságshow-t kapunk a Bloodshore interaktív filmben.Véres valóságshow-t kapunk a Bloodshore interaktív filmben.Véres valóságshow-t kapunk a Bloodshore interaktív filmben.Véres valóságshow-t kapunk a Bloodshore interaktív filmben.Véres valóságshow-t kapunk a Bloodshore interaktív filmben.Véres valóságshow-t kapunk a Bloodshore interaktív filmben.Véres valóságshow-t kapunk a Bloodshore interaktív filmben.Véres valóságshow-t kapunk a Bloodshore interaktív filmben.Véres valóságshow-t kapunk a Bloodshore interaktív filmben.
Bloodshore
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Bloodshore

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló