Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Total War: Warhammer III

Újabb trailert kapott a Total War: Warhammer III

Ismét egy választható karakterosztályt mutat be a Creative Assembly.

2021.12.09. 14:22 | Jaxx | kategória: Játékhírek

Amint azt már korábban megírtuk, 2022. február 17-re csúszott a Total War: Warhammer III megjelenése. A fejlesztők azonban addig is folyamatosan húzzák előttünk a mézes madzagot azzal, hogy újabb és újabb trailereket adnak ki a játékról.

A mai videóban a legfiatalabb Káosz istenséget mutatják be egy kicsit közelebbről. Slaanesh a csatamezőn elképesztően gyors és vérszomjas. Két különleges passzív képessége segíti a harcban: az egyik gyógyítja az elesett ellenséges egységek lelkével, míg a másik jelentősen csökkenti az ellenfelek támadó- és védekezőképességét. A Sötét Herceget az alábbi videóban ismerheted meg jobban.

Slaanesh a kielégülés, a fájdalom, a mértéktelenség és a tökéletesség elhivatott követője, személyében egy valódi hedonista karakterrel bővült a Total War: Warhammer III repertoárja. Seregei példátlan gyorsasággal és páncéláttörő képességgel rendelkeznek, emellett hit and run technikájukkal előbb izolálják az egységeket, hogy aztán egy halálos csapást mérjenek rájuk.

A kampányban háromféleképpen is terjesztik Slaanesh üzenetét a követői: „ajándékokkal”, melyek egy sor negatív hatással lesznek az egységekre, „csábítással” gyakorlatilag szolgasorba dönthetik a céldivíziót és végül híveket foghatnak el. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Total War: Warhammer III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Total War: Warhammer III

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló