Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Achilles: Legends Untold

Nyílt béta szakaszba lépett az Achilles: Legends Untold

A zárt tesztidőszak után a játék megnyitotta kapuit a közönség előtt.

2022.02.04. 20:10 | Jaxx | kategória: Játék

Röviddel ezelőtt írtunk arról, hogy a történelmi ihletésű Achilles: Legends Untold a zárt béta teszt időszakához érkezett, most pedig, tekintettel a rendkívüli érdeklődésre, mindenki számára elérhetővé tették a játékot.

A fejlesztőstúdió alapítója és fő játéktervezője, Paweł Waszak nyilatkozatában kiemelte, hogy a játék tesztidőszakának rendkívüli sikerét az értékes visszajelzéseknek is köszönhetik, melyek alapján tovább formálják a béta-, majd a teljes verziót is a jövőben.

Az Achilles: Legends Untold kezdeti szakaszában Trója falai alatt vívhatunk csatát olyan ellenfelekkel szemben, mint Hektór vagy Párisz. Az Iliász szerint Achilles ekkor volt hírnév iránti vágyának csúcsán, ez azonban mindössze a bevezető fejezete legendás tetteinek.

Cikkajánló
Jövőre jön az Achilles: Legends Untold
A fejlesztők a Dark Souls és a Diablo szerelemgyerekét ígérik az ókori görög mitológia köntösében.
» Olvasd el!

A játékban a harcrendszer izometrikus formában közelíti meg a tradicionális soulslike játékmenetet, az ellenfelek mozgásának ismerete és a jó időzítés is kulcsfontosságú lesz a győzelemhez. Az Achilles: Legends Untoldban bemutatkozik az újszerű GAIA rendszer, mely az MI karakterek cselekvéseit egészen életszerűen rendezi, valamint összehangolt cselekedeteiket kiszámíthatatlanul kombinálja.

A játék előreláthatólag az idei év második negyedévében, korai hozzáférésben jelenik majd meg PC-re. ■

Achilles: Legends Untold
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Achilles: Legends Untold

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló