Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

MADiSON

Nyáron jelenik meg a MADiSON

Egy exkluzív videóban 12 percben a játékmenetbe is belenézhetünk.

2022.04.11. 07:40 | Jaxx | kategória: Játék

Mit tennél, ha egy nap egy sötét szobában ébrednél, véres kezekkel, lemészárolt családtagokkal? Erre keresik a választ majd a játékosok a júniusban megjelenő MADiSONban. A pszichológiai horror nem kíméli egyik érzékünket sem, rejtélyes és ijesztő hanghatásokkal és nyugtalanító képi elemekkel igyekszik majd minden idegszálunkat feszesen tartani.

A játékhoz bejelentésekor érkezett egy előzetes, most azonban a vállalkozó szelleműek 12 percben a játékmenetbe is belenézhetnek.

A MADiSONban a túlélésünket nagyban segíti kameránk, mely fura módon képes láttatni a minket körülvevő másik világot. Rejtvényeket oldhatunk meg, felfedezhetjük környezetünket, közben pedig MADiSON, egy gonosz gyilkos szelleme igyekszik minket terelni, hogy folytassuk átkozott rituálé láncát, mely évtizedekkel ezelőtt kezdődött.

Cikkajánló
Idén konzolokra is megérkezik a MADiSON
A horror műfaj rajongóinak ismét lesz okuk a székeikbe kapaszkodni.
» Olvasd el!

Az alapverzió mellett a Possessed Camera DLC is elérhetővé válik, mely kamera skineket tartalmaz. Illetve a Possessed Camera Edition bővített változata plusz tárgyakat, artbookot és rituális kártyákat foglal magába a kiegészítőn kívül.

A MADiSON június 24-én jelenik meg PC-re, Nintendo Switchre, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. ■

MADiSON
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
MADiSON

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló