Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Itt egy újabb gamer Porsche, a Porsche Design AOC AGON PRO PD32M monitor

Itt egy újabb gamer Porsche, a Porsche Design AOC AGON PRO PD32M monitor

31,5 hüvelykes, 144 Hz-es, 4K felbontású kijelző készült a neves tervezőcéggel együttműködve.

2022.05.10. 15:27 | Dino | kategória: Játék

Az AOC már dolgozott együtt a Porsche Design tervezőcsapatával, ennek eredménye lett másfél évvel ezelőtt az AOC AGON PD27, amit Sityi kollégánk tesztelt korábban. Most pedig egy újabb, nagyobb felbontással rendelkező modellről érkezett hír.

A Porsche Design AOC AGON PRO PD32M 31,5 hüvelykes (80 cm képátlójú), 144 Hz-es frissítésű, 1 ms GtG válaszidejű, 4K-s (3840*2160 pixel) felbontású IPS-panelt kapott, MiniLED háttérvilágítással. Mindemellett DisplayHDR 1400 és AdaptiveSync támogatással is rendelkezik.

Itt egy újabb gamer Porsche, a Porsche Design AOC AGON PRO PD32M monitor

A monitor masszív, homokfúvott alumíniumöntvény lábazatot kapott, amelynek alsó részére cserélhető logót vetít ki (az AGON vagy PD márkajelzést). Az állványon a monitor magassága is állítható, emellett pedig el is forgatható függőleges helyzetbe. A hátoldalon lévő hűtőrácsok mögül RGB-s megvilágítás szűrődik át, amely természetesen teljesen testreszabható.

Egy DisplayPort 1.4 és két HDMI 2.1 portot találunk rajta, emellett pedig az USB-C-vel kapcsolódó, akár 120 Hz-es, 4K felbontású eszközöket is támogatja. A csatlakozóknál 4-portos USB 3.2 hubot is találunk. Két 8 W-os hangszóró került bele, DTS hangzással.

A Porsche Design AOC AGON PRO PD32M a korábbi PD modellhez hasonlóan nem olcsó: 1999 eurós ajánlott fogyasztói áron került a boltokba. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló