Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Még idén megjelenik PC-re a The Pegasus Expedition

Még idén megjelenik PC-re a The Pegasus Expedition

A 4X stratégiában a pusztulás szélén lévő emberiséget kell megmentenünk.

2022.05.23. 10:15 | Jaxx | kategória: Játék

Flottaparancsnokként mutathatjuk meg, mit tudunk az ebben az évben érkező The Pegasus Expeditionben. A narratíva vezette történet szerint az emberiséget a kihalás fenyegeti a Tejútrendszerben, így felfedező űrflottákat küld különböző galaxisokba abban a reményben, hogy menedéket lelnek fajuk számára.

A trailerben kicsit belenézhetünk, mi mindenre kell tekintettel lennünk a túlélésért.

Otthon borzalmas fenyegetettség árnyékában élnek az emberek, mi pedig a fennmaradásukért indított egyik expedíciót irányíthatjuk. A Pegazus Galaxisban azonban menedék helyett egy intergalaktikus háború közepén találjuk magunkat, amit véletlenül mi robbantottunk ki. Ezzel együtt elsődleges célunk is megváltozik, a felfedezésből hamar irányítás és hódítás lesz, végül pedig valóban a túlélésért harcolunk. A sztoriban semmi sem magától értetődő és minden döntésnek lesznek következményei.

Újrajátszható kampánya egy óriási, gazdag univerzumban helyezkedik el, a 4X stratégiai elemekkel pedig egy kihívást számos módon megközelíthetünk. Több mint 30 egyedi fajjal találkozhatunk, akikkel kapcsolatban mind a tragédiát, mind a konfliktust megtapasztalhatjuk. Nehéz, morális döntéseket hozunk meg bizonytalan időkben, és eldönthetjük azt is, mely veszteségeket vagyunk hajlandóak elszenvedni a siker érdekében.

A The Pegasus Expedition még idén megjelenik PC-re, ha azonban szeretnétek a demo verziót kipróbálni, a június 13-án induló Steam Next Fest keretein belül megtehetitek. ■

előző
következő
Még idén megjelenik PC-re a The Pegasus Expedition
Még idén megjelenik PC-re a The Pegasus ExpeditionMég idén megjelenik PC-re a The Pegasus ExpeditionMég idén megjelenik PC-re a The Pegasus Expedition

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló