Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Quarry

David Arquette zseniális játékötlete

A színész épp a The Quarryban szerepel, de van egy ötlete, amiből szerinte a Supermassive Games új sikerjátékot faraghatna.

2022.06.09. 17:11 | GeryG | kategória: Játék

Holnap jelenik meg a Supermassive Games legújabb horror kalandjátéka, a The Quarry. Ezzel a stúdió visszanyúl az Until Dawn által lefektetett alapokhoz, amelytől a The Dark Pictures Anthology epizódjaival apránként egyre távolabb araszolt. Amiben azok sem különböztek az elődtől, hogy mindegyikben szerepeltek hollywoodi színészek. És nincs ez másképp a The Quarry esetében sem, sőt, talán eddig ebben találkozhatunk a legtöbb filmekből ismerős arccal.

Az egyik leghíresebb színész, aki a játékban szerepel, David Arquette, akinek a neve a legtöbbeknek a Sikoly filmekből, de több tucatnyi említésre is alig méltó más filmben is szerepelt. A szellemállarcos sorozatgyilkos(ok)ról szóló franchise-ban Dewey Riley seriffet alakította, míg a The Quarryben Mr. H-t, a Hackett’s Quarry Summer Camp vezetőjét játszotta el.

Cikkajánló
The Quarry teszt – Slasher-horror egyveleg
Egy evőkanál Péntek 13, egy csipetnyi Rémálom az Elm utcában, meghintve némi Halálos kitérővel.
» Olvasd el!

A színész érdekes ötlettel állt elő, amikor a The Quarry kapcsán interjút adott a ComicBook magazinnak. Ebben elég sok témát említenek beszélgetés közben, az egyik pedig természetesen a Sikoly franchise. David Arquette ezzel kapcsolatban azt mondta, szerint remek alapanyag lenne, hogy a Supermassive Games egy Until Dawnhoz vagy épp a The Quarryhez hasonló horror kalandjátékot készítsen belőle.

A Supermassive Games a legutolsó infók szerint biztosan nem dolgozik Sikoly kalandjátékon, de az tény, hogy az általuk felépített rendszer és játékmenet lényegében bármilyen (horror)sztori elmesélésére alkalmas. Akár igazi horrorfilmek videojáték-adaptációjához is. Addig is, amíg a stúdió ki nem találja, mi legyen a következő játékot, itt van a The Quarry, amely holnap jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra. ■

The Quarry
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Quarry

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló