Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Trepang2

A Team17 kilenc játékot prezentált a Future Games Show Summer Showcase keretében

Idén, az év második felében jelenik majd meg a legtöbb darab.

2022.06.14. 09:35 | Jaxx | kategória: Játékhírek

A Team17 legfrissebb sajtóközleményében összefoglalta, mely játékokat mutatta be a Future Games Show Summer Showcase-en, emellett a megjelenési dátumaikról és a platformokról is érkezett információ.

A csomaghoz előzetes is érkezett, melyben belenézhetünk mind a 9 játékba.

A Sunday Goldban a közeli jövő Londonjában egy bűnözőtriót követünk majd, akik igyekeznek leleplezni egy gonosz mamutvállalat és a mögötte álló milliárdos titkait. A kalandjátékot RPG-elemek színesítik, a sztorivonal pedig tele lesz korrupcióval, bűnözéssel és kibernetikus fejlesztésekkel. A játék idén jelenik meg PC-re.

A kiadó a Killer Frequencyvel debütál a VR vonalon, melyben egy késő esti rádióműsor házigazdájaként igyekszünk majd amerikai kisvárosunkat megmenteni egy elmebeteg gyilkostól.

Az Autopsy Simulatorben egy veterán patológus történetét követjük, akit számos paranormális jelenség mellett a saját múltja is kísért. A realisztikus boncolásszimulátor idén novemberben jelenik meg PC-re.

A Thymesia egy soulslike darab lesz, melyben főhősünket, Corvust irányítva igyekszünk a pestis borította, véráztatta Hermes utcáin átküzdeni magunkat, végül pedig felfedhetjük a teljes igazságot az egykoron virágzó várossal és pusztulásával kapcsolatban. A játék augusztus 9-én jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Október 31-én, PC-n lép korai hozzáférésbe a sötét fantasy-RPG, a The Unliving. Mely rougelite és valós idejű stratégia is lesz egyben. Hatalmas nekromanta támasztja majd fel elhullott ellenfeleinket, hogy aztán segítségükkel mindent felégessen.

A Batora: Lost Havenben Avril szerepét magunkra öltve interplanetáris felfedezőútra indulunk a Föld megmentéséért. A sztori-vezette RPG-ben döntéseink végleg megváltoztathatják az univerzum sorsát. A játék ősszel jelenik meg PC-re, Nintendo Switchre, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

A stúdió legújabb metroidvania kalandja, a The Knight Witch is bemutatkozott, ebben Dungeonidas békés városát szállja meg rejtélyes fenyegetés. Rayne feladata lesz - képességeit kihasználva – a város felszabadítása és a gólemek hordáinak visszaverése. Ez a játék is ősszel jelenik meg PC-re, Nintendo Switchre, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

A nemrég bejelentett kooperatív akció rougelite, a Ship of Fools szintén az év második felében érkezik meg PC-re, Nintendo Switchre, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. A játékban borzasztó tengeri szörnyeket győzhetünk le szedett-vedett legénységünkkel, miközben kalandozunk a mély és sötét vizeken, hogy végül megállíthassuk az Apokalipszist, mely a világ pusztulását okozná.

A Sweet Transitben a közlekedés és a fejlődés egyetlen módja a vonat lesz. A játékban vasútvonalak építésével és fejlesztésével kis falucskákból virágzó metropoliszt alakíthatunk ki.

Végül pedig a Trepang 2 demo verzióját is kipróbálható lett. A brutális FPS-ben egy katonát alakítunk majd, aki, miután megszökik egy őrzött létesítményből, a bosszú útjára lép. Emlékei elvesztek, képességei azonban az emberi faj felett állnak. Kideríti az igazságot és közben persze a világot is megmenti. A játék demóját itt érhetitek el. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Trepang2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Trepang2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló