Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Moviehouse

Ősszel már rendezhetjük filmjeinket a Moviehouse-ban

A játékban egy produkciós stúdió vezetése lesz a feladatunk.

2022.06.20. 12:42 | Jaxx | kategória: Játék

Ééés felvétel indul! Pontosabban indulni fog nem is olyan soká, hiszen idén őszre várható a Moviehouse megjelenése. A szimulátorban az 1980-as évektől igyekszünk a filmipar sokszor nem kíméletes világában boldogulni egy produkciós stúdió vezetőjeként.

A játékban a filmkészítéshez tartozó összes aspektusban nekünk kell majd dönteni, filmjeink mellett a reklámról és a költségvetésről is, melyet a lenti trailer mutat be. Egy kicsi, ám szenvedélyes és tehetséges csapattal, kezdetleges felszereléssel indulunk meghódítani a mozgókép világát, majd az évtizedek alatt ebből próbálunk világelsőt építeni.

A Moviehouse fő elemei között díjakért és elismerésért versengünk, a filmgyártás fejlődésével új technológiákat ismerünk meg és használunk, összeállíthatjuk az álom csapatot rendezőkkel, írókkal és színészekkel. Több műfajból választhatjuk ki filmjeink alapját, ezután megtervezhetjük a tökéletes sztorivonalat, népszerűségünknek hála pedig fesztiválokon is bemutathatjuk őket.

A Moviehouse idén ősszel jelenik meg PC-re. ■

előző
következő
Ősszel már rendezhetjük filmjeinket a Moviehouse-ban
Ősszel már rendezhetjük filmjeinket a Moviehouse-banŐsszel már rendezhetjük filmjeinket a Moviehouse-banŐsszel már rendezhetjük filmjeinket a Moviehouse-banŐsszel már rendezhetjük filmjeinket a Moviehouse-banŐsszel már rendezhetjük filmjeinket a Moviehouse-banŐsszel már rendezhetjük filmjeinket a Moviehouse-banŐsszel már rendezhetjük filmjeinket a Moviehouse-banŐsszel már rendezhetjük filmjeinket a Moviehouse-banŐsszel már rendezhetjük filmjeinket a Moviehouse-banŐsszel már rendezhetjük filmjeinket a Moviehouse-ban

hozzászólások (2)

Shadowguard
Shadowguard 2022.06.21. 11:46
Erről most eszembe jutott a The Movies, ha valakinek ismerős a cím.
Egyrészt anno rengeteg időt öltem bele, főleg, amikor a kiegészítőt is megszereztem hozzá.
Másrészt direkt rákerestem és alig néz ki rosszabbul ennél, de ott legalább egy egész stúdiót fel lehetett építeni. Inkább abból csinálnának egy remake-et. De még egy remaster is elég lenne :(
Lacko
Lacko 2022.06.24. 18:40
Teljesen egyetértek.
Sajnos a fejlesztők eleve a The Moviest tartották szem előtt, csak épp kifelejtették a teljes kreativ részt.


Nekem most is fent van a gépemen a Movies és a fiammal készítünk benne filmeket. Van valami hack, hogy full HDra felhúztuk és teljesen okés a grafika most is.
ajánlott olvasnivaló