25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Újabb rövidke trailert kapott az Alone in the Dark

Holnap azonban újabb infókra is számíthatunk a horrorjátékról.

Írta: Dino

Már majdnem egy éve ismert dolog, hogy a THQ Nordic újjáéleszti az Alone in the Dark sorozatot, konkrétan egy reboot epizóddal. A svéd Pieces Interactive műhelyében készülő játékot a tavalyi gamescomon mutatták be a nagyközönségnek, azóta pedig publikusan is kiadták a játék sztorijától független prológust.

Az Alone in the Dark gyakorlatilag egyfajta szerelmeslevél az eredeti trilógiához. Nem remake, hanem egy teljesen új történet, amelyet az Amnesia: The Dark Descent és Soma játékok írója, Mikael Hedberg talált ki. A főhős ezúttal is Edward Carnby magánnyomozó, most azonban egy második játszható karaktert is kapunk, Emily Hartwood személyében. Nemrég az is kiderült, hogy a két főszereplőt David Harbour és Jodie Comer keltik életre.

A kiadó most egy újabb nyúlfarknyi kedvcsináló videót tett közzé, amelyből igazából nem sokat tudunk meg, de egy pillanatra felvillan Dark Man, a játékban ránk váró rémségek egyike. A teaser végén pedig egy felirattal árulják el, hogy holnap tovább infókra is számíthatunk.

Az új Alone in the Dark PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re készül, megjelenésére pedig október 25-én számíthatunk.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!