25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Új traileren a Hyenas extrakciós shooter

A hónap végén PC-n zárt béta is indul.

Írta: Dino

Tavaly nyáron jelentették be a Creative Assembly legújabb játékát, amely sokkal messzebb már nem is eshetett volna a csapat legismertebb sorozatától, a Total Wartól. A Hyenas ugyanis egy hősalapú extrakciós akciójáték (oké, mondjuk ki: shooter), amelyben öt háromfős csapat harcol az adott pályán megszerezhető zsákmány ellopásáért.

Aztán jött a gamescom, ahol azt hittük, alaposabban bemutatják a játékot, ehelyett csak egy tízperces, előre rögzített videót prezentáltak a fejlesztők, amiből azért annyira sok minden nem derült ki. Persze bemutattak már előre több hőst is, megtudtuk, hogy a fosztogatásra szolgáló Earth Vintage nevű űrhajón kell különböző, nyolcvanas évekből származó cuccokat - merch termékeket - elrabolnunk. A csapatok mellett NPC-kkel (ez a MURFS nevű biztonsági alkalmazottakat jelenti) is meggyűlik a bajunk.

Az idei gamescom előtt most érkezett egy új trailer, amelyben újra bepillanthatunk a játékmenetbe. Láthatjuk a hablövő fegyvert, amellyel pajzsként falat vagy akár a fentebbi részekre jutáshoz lépcsőt is építhetünk magunknak, és persze a gravitáció nélküli területekből is kapunk ízelítőt.

A gamescom során már a látogatók is kipróbálhatják a Hyenast, de annak se kell bánkódnia, aki nem jut el Kölnbe. Augusztus 31-étől szeptember 11-éig ugyanis PC-s zárt bétára kerül sor, amelyre bárki jelentkezhet a Steam Playtesten keresztül. A béta során nyolc hőssel találkozhatunk majd, köztük az újonnan bemutatkozó Mozie-val és Digitsszel.

A Hyenas PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X/S-re készül.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Hyenas
  • Hyenas
  • Hyenas
  • Hyenas
  • Hyenas
Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!