25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

gamescom

Új trailert kapott a Mortal Kombat 1 is

Már nem kell sokat várnunk a sorozat rebootjára.

Írta: Dino

Ezen a héten még nem volt új Mortal Kombat 1 trailer, úgyhogy a gamescomot megnyitó Opening Night Live során gyorsan gondoskodtak róla, hogy ez a hiányosság pótlásra kerüljön. Geoff Keighley ráadásul nem aprózta el a dolgot, magát Ed Boont köszöntötte a színpadon a bemutatóhoz.

A Netherrealm Studios kreatívigazgatója vezette fel a Rulers of Outworld címet kapott videót, még ha túl sokat nem is mondott róla: „az új trailer még inkább megmutatja, mennyire őrült dolgok történnek ebben a játékban”. Lássuk!

A videóban két újabb karakter, Sindel és General Shao mutatkoztak be. A Kombat Pack (amely a Premium Edition vásárlóinak automatikusan jár) pedig olyan harcosokat tartalmaz majd többek közt, mint Omni-Man (Image Universe) Peacemaker (DC) és Homelander (The Boys).

A Mortal Kombat 1 szeptember 19-én jelenik meg, PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re, valamint Nintendo Switchre.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Mortal Kombat 1

Platform:

Fejlesztő: NetherRealm Studios

Kiadó: Warner Bros.

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2023. szeptember 19.

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!